Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Issey Miyake

Három kultúra házasságából született Issey Miyake stílusa. Az keleti, európai és amerikai jegyeket elképesztő módon kombináló divatház kifejezetten egyedi és igazán minőségi parfümöket tudhat magáénak.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Issey Miyake az egyik legismertebb japán divattervezők egyike, aki sikerét annak köszönheti, hogy nagyszerűen ötvözi a keleti tradíciókat az európai, és amerikai stílussal.

1938-as születésű Issey Miyake a tokiói Tama Művészeti egyetemen tanult grafikát. Tanulmányait követően Párizsban költözött, ahol először kisebb divatházaknak dolgozott, majd tehetségére a Givenchy ház is felfigyelt és hamarosan már náluk mélyítette tovább tudását. 1970-ben visszaköltözött Tokióba és megalapította a Miyake Design Stúdiót, amellyel kezdetét vette az Issey Miyake divatház története. Issey Miyake nevéhez több textilipari újítás is fűzödik. Jelenleg több almárkával is rendelkezik a cég, ezenkívül terveznek órákat és parfümöket is.

Issey Miyake 1999-ben visszavonult a tervezéstől, de a mai napig felügyeli a márkát. Fődivattervezői helyét Dai Fujiwara vette át.

Issey Miyake első és talán legsikeresebb parfümje az 1992-ben megjelent L’Eau d’Issey. A parfüm neve egyben szójáték is, franciául kiejtve úgy hangzik: l’odysseé. (magyarul: odüsszea, kalandos utazás). A lágy, vízes-virágos L’eau d’Issey üvegét maga a mester tervezte. A parfüm illata olyan tiszta, akár a forrás víz. A L’Eau d’Issey a tiszta lelkű, szabadszellemű, romantikus nő illata.

Mérhetetlen sikerének köszönhetően a L’eau d’Issey számtalan limitált kiadást megélt, és minden évben a parfüm nyári változatával is bővül a L’eau d’Issey parfümök listája.

A L’eau d’Issey férfi változata is hasonlóan népszerű parfümmé vált, mint a női. A L’eau d’Issey Pour Homme különleges és ritka illatjegyekből áll, amelyek végtelen szabadságot és békességet sugároznak magukból. A fás-vízes karakterű parfüm a higgadt, magabiztos és megbizható férfiak illata.

A 2021-es megjelenésű A Drop d'Issey illat hű maradt a divattervező stílusához. Minimalista, egyszerű és tiszta parfüm, amelyben a főszerepet a mandulatej, az orgona és a pézsmás jegyek játsszák, virágosságát pedig a damaszkuszi rózsának és a narancsvirágnak köszönheti. Bármikor és bármilyen alkalomkor viselhető lenyűgöző, transzparent alkotás.