Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Hermes Parfüm

A Hermès kettős szálat követ üzletpolitikájában: a vásárlók igényeit és a mesterek fáradságos munkáját, amellyel az előbbit kielégítik. A kettő egyensúlya szükséges a sikerhez: így olyan minőséget tett le, amely hatodik generáció óta értékálló. Parfümjei is ilyen remekművek!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Thierry Hermés 1837-ben alapította meg kocsi-felszereléseket és kiegészítőket gyártó kis cégét, mely egyhamar az európai nemességet szolgálta ki a legfinomabb anyagokból varrt lószerszámokkal és lovagló felszerelésekkel. Fia 1880-ban, a ma már legendás 24 Rue Faubourg Saint-Honoré párizsi utcában nyitotta meg boltjukat, melyben nyergek után luxusbőröndöket és utazótáskákat is árultak. Az azóta fogalommá vált üzlet és utca számtalan Hermes terméken felbukkan, parfümök és kiegészítők viselik nevét - így gyakorlatilag egybeforrt a Hermes és a luxus nevével. Legnagyobb sikerük a Birkin táska, melyet Jane Birkin színésznőről neveztek el. Már a története is legendás: Jane a Hermes egyik munkatársával utazott egy repülőn, amikor elpanaszolta, hogy nem lehet olyan nagy méretű táskát kapni, amibe minden beleférne. A Hermes csapata kapott az alkalmon és megalkotta a Birkin modellt, ami az egyik legdrágább táska lett a világon.

Az elegancia és letisztult stílus nagykövete, a Hermes nem csak a ruháinál, kiegészítőinél, hanem parfümjeinél is nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A Hermes parfümök tiszta, határozott illatai a stílusos öltözékekre teszik fel a koronát. Nem követik a legtöbb parfümház bevett szokását, hogy évente akár 3-4 új illattal álljanak elő - ezzel is hangsúlyozva a Hermes illatok időtállóságát.

1961-ben megjelent Caleche az első női illatuk, mely azóta is az aldehides illatok egyik koronázatlan királynője a Chanel No.5 mellett. Fiatalosabb és modernebb változata, a Kelly Caleche a bőrös jegyek ellenére elegáns és ütős. A friss citrus mellett a lágy gyöngyvirág és a harsány tubarózsa csokra bontakozik ki, ettől válik az illat fejedelmien bohókássá.

A Voyage d’Hermes – hasonlóan több Hermes parfümhöz - uniszex illat, a szabadság és határtalan lehetőségek érzését kelti viselőjében. Mindegy, hogy egy tengerparti séta vagy egy nagyváros felfedezése jelenti ezt a szabadságot, a Voyage d’Hermes az utazó szabad lélek illata: égiesen könnyed, pikánsan fűszeres és természetesen fás.

A legendás Hermes bolt ihlette 24 Faubourg 1995-ös megjelenése hivatott a Hermes Signature, azaz saját személyes illatát kifejezni. A nőknek komponált könnyű és játékos illat a napsütötte kertet varázsolja elénk, telis tele fehér és illatban pompázó virágokkal. Bájos, mint egy tavaszi bimbózó kert.

Un Jardin En Mediterranee egy sorozat első darabja, melynek darabjai elrepítenek minket egy-egy különleges földrészre, és illatélményét  - mint utazást - üvegbe zárják. A 2003-ban indított sorozat uniszex és frissítő parfümök gyűjteménye, melyben az Un Jardin Mediterranee képviseli a virágos-vizes jegyeket: mint egy mediterrán tengerparti nyaralás, úgy frissít fel ez az illat. Un Jardin Sur Le Nil mesés nílusi hangulatot áraszt a fűszerekben gazdag virágos-gyümölcsös jegyeknek köszönhetően. A fás-fűszeres Un Jardin Apres La Mousson az egzotikus indiai hangulatot és a fűszeres levegő andalító egyvelegét nyújtja viselője számára.

Terre d’Hermes az anyagok metamorfózisa: a föld és a növények egy fás-fűszeres illatban jelennek meg, melyek az erőt, és a kiegyensúlyozottságot sugározzák. Határozott és karakteres illat, mely édessége ellenére a legférfiasabb parfümök közé sorolható.

A Hermés divatház másik erőssége - a Birkin táskán kívül - a selyemkendő avagy selyemsál. Franciaországban nincs olyan nő, akinek ruhatárában ne lenne legalább két Hermés kendő. Egyik legnépszerűbb változata a Twilly, egy hosszú és keskeny sál 100% selyemből, mely alap funkcióján felül használható csuklópántként, hajkiegészítőként, nyakkendőként, táskadíszként... stb. Erről a hihetetlenül sokoldalú, vidám és színes Hermés termékről kapta nevét a 2019-ben útjára indult új parfüm sorozat, melynek eldő darabja a Twilly Eau De Parfum volt. A Twilly parfümök kifejezetten a fiatal korosztályt célozzák meg. Ők hivatottak meggyőzni a huszonéves korosztályt, hogy nem csak a kifogástalan stílust kedvelő középkorúak kiváltsága Hermést viselni, hiszen lehet egy illat egyszerre vagány, trendi és kifinomult is.