Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Hermes

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Thierry Hermés 1837-ben alapította meg kocsi-felszereléseket és kiegészítőket gyártó kis cégét, mely egyhamar az európai nemességet szolgálta ki. A legfinomabb anyagokból varrt lószerszámok és lovagló felszerelések, melyek a kor divatját követték. Fia 1880-ban, a ma már legendás 24 Rue Faubourg Saint-Honoré párizsi utcában nyitotta meg boltjukat, melyben nyergek után luxusbőröndöket és utazótáskákat is árultak. Az azóta fogalommá vált üzlet és utca számtalan Hermes terméken felbukkan, parfümök és kiegészítők viselik nevét, így gyakorlatilag egybeforrt a Hermes és a luxus nevével. A gondosan, kézzel készített Hermes táskák és kesztyűk, sálak a legmagasabb luxust képviselik.

Legnagyobb sikerük a Birkin táska, melyet Jane Birkin színészről neveztek el, melynek története is legendás: Jane a Hermes egyik munkatársával utazott egy repülőn, amikor elpanaszolta, hogy nem lehet olyan nagy méretű táskát kapni, amibe minden beleférne. A Hermes csapata kapott az alkalmon és megalkotta a Birkin modellt, mely az egyik legdrágább táska a világon.

Az elegancia és letisztult stílus nagykövete, a Hermes nem csak a ruháinál, kiegészítőinél, hanem parfümjeinél is nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A Hermes parfümök tiszta, határozott illatai a stílusos öltözékekre teszik fel a koronát.

Alig néhány Hermes parfüm kapható, nem követik a parfümházak bevett szokását, hogy évente 3-4 új illattal állnak elő, ezzel is hangsúlyozva a Hermes illatok időtállóságát.

1961-ben megjelent Caleche az első női illatuk, mely azóta is az aldehides illatok egyik koronázatlan királynője Chanel No.5 mellett. Fiatalosabb és modernebb változata a Kelly Caleche a bőrös jegyek ellenére elegáns és ütős. A friss citrus mellett a lágy gyöngyvirág és a harsány tubarózsa csokra bontakozik ki, ettől válik az illat fejedelmien bohókássá.

A Voyage d’Hermes – hasonlóan több Hermes parfümhöz - uniszex illat, a szabadság és határtalan lehetőségek érzését kelti viselőjében. Mindegy, hogy egy tengerparti séta vagy egy nagyváros felfedezése jelenti ezt a szabadságot, a Voyage d’Hermes az utazó szabad lélek illata: égiesen könnyed, pikánsan fűszeres és természetesen fás.

A legendás Hermes bolt ihlette 24 Faubourg 1995-ös megjelenése hivatott a Hermes signature, azaz saját személyes illatát kifejezni. A nőknek komponált könnyű és játékos illat a napsütötte kertet varázsolja elénk, telis tele fehér és illatban pompázó virágokkal. Bájos, mint egy tavaszi bimbózó kert.

Un Jardin En Mediterranee egy sorozat első darabja, melynek darabjai elrepítenek minket egy-egy különleges földrészre, és illatélményét mint utazást üvegbe zárják. A 2003-ban indított sorozat uniszex és frissítő parfümök gyűjteménye, melyben az Un Jardin Mediterranee képviseli a virágos-vizes jegyeket: mint egy mediterrán tengerparti nyaralás, úgy frissít fel ez az illat. Un Jardin Sur Le Nil mesés nílusi hangulatot áraszt a fűszerekben gazdag virágos-gyümölcsös jegyeknek köszönhetően. A fás-fűszeres Un Jardin Apres La Mousson az egzotikus indiai hangulatot és a fűszeres levegő andalító egyvelegét nyújtja viselője számára.

Terre d’Hermes az anyagok metamorfózisa: a föld és a növények egy fás-fűszeres illatban jelennek meg, melyek az erőt, és a kiegyensúlyozottságot sugározzák. Határozott és karakteres illat, mely édessége ellenére az egyik legférfiasabb parfümök közé sorolható.

A Hermés divatház másik erőssége - a Birkin táskán kívül - a selyemkendő avagy selyemsál. Franciaországban nincs olyan nő, akinek ruhatárában ne lenne legalább két Hermés kendő. Egyik legnépszerűbb változata a twilly, egy hosszú és keskeny sál 100% selyemből, mely alap funkcióján felül használható csuklópántként, hajkiegészítőként, nyakkendőként, táskadíszként... stb. 
Erről a hihetetlenül sokoldalú, vidám és színes Hermés termékről kapta nevét a 2019-ben útjára indult új parfüm sorozat, melynek eldő darabja a Twilly Eau De Parfum volt. A Twilly parfümök kifejezetten a fiatal korosztályt célozzák meg. Ők hivatottak meggyőzni a huszonéves korosztályt, hogy nem csak a kifogástalan stílust kedvelő középkorúak kiváltsága Hermést viselni, hiszen lehet egy illat egyszerre vagány, trendi és kifinomult is.