Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Escada Parfüm

Az Escada divatházat1976-ban alapította a svéd szátmazású Margaretha és Wolfgang Ley házaspár. A márka neve arra az ír, telivér versenylóra utal, amellyel Margaretha hatalmas összeget nyert. Hasonlóan az amerikai Donna Karan márka-birodalmához, ez már nem klasszikus értelemben vett divatház, hanem modern vállalkozás, amelynek csupán egyik kulcsszava a divat.

Az Escada női ruházatot és kiegészítőket gyártó, nemzetközi, luxus divatház. A németországi székhelyű cégnek két fő vonala van az ESCADA és az ESCADA SPORT. Előbbi képviseli a modern, elegáns, fényűző és érzéki vonalat, míg az útobbira a fiatalos nőiesség, a nagyvárosi báj és az egyszerű elegancia jellemzőek.

1998-ban mutatták be első napszemüveg kollekciójukat, majd 2000-ben az első Escada parfüm megjelenésével egy újabb hosszú és sikeres fejezet kezdődött el a cég történetében. Legelső illatuk emléket állít a cég alapítójának, aki 1992-ben távozott az élők sorából. Az Escada Margaretha Ley-t, kifejezetten a divattervező személyiségéhez és ízléséhez igyekeztek formálni.

Limitált kiadású, nyári „divat parfüm” sorozatuk első darabja 1993 -ban jelent meg a piacon, ez volt a Chiffon Sorbet, amelyet azóta is minden évben egy újabb illattal bővítettek: Summer in Provence (1994), Ocean Blue (1995), Jardin de Soleil (1996), Que Viva Escada (1997), Sunny Frutti (1998), Loving Bouquet (1999), Lily Chic (2000), Tropical Punch (2001), Sexy Graffiti (2002), Ibiza Hippie (2003), Island Kiss (2004), Rockin Rio (2005), Pacific Paradise (2005), Sunset Heat (2006), Moon Sparkle (2007), Ocean Lounge (2008), Marine Groove (2009), Taj Sunset (2010). Ezek a parfümök tökéletesen illeszkednek a ESCADA SPORT vonalhoz, és a nyári könnyed hangulathoz, azokhoz az estékhez amikor bármi megtörténhet és minden csak az önfeledt jókedvről, bulizásról, barátnőkről és a nyári románcokról szól.

Természetesen a nyári sorozaton kivül is rengeteg, remek illatot tudhat magának a divatház. Úgy, mint például a orientális-vaníliás Magnetism parfümöt, a chypre-virágos jellegű, 2005-ben megjelent Escada-t, a felfrissítő, a vízililiomra épülő Into The Blue-t és a kalandvágyó nőknek tervezett, viragos-gyümölcsös Escada S-t.

Az Escada parfümökhöz hírességek is szívesen adják arcukat. A 2008-ban útjára indult Me-sorozat is ilyen. Az egzotikus keleti jegyeket nyugati energikusággal keverő parfümhöz, az Incredible me-hez a színész és 2008-ban az év szupermodeljének választott Lydia Hearst kérték fel. A sorozat következő két darabját, a csokoládé illatával hódító, gourmand Desire me-t és a híres, francia süteményből, a Rose Macaronból ihletett Absolutely Me-t a Doktor House-ból ismert Olivia Wilde reklámozta.

A legvidámabb és legegzotikusabb illatok közé tartoznak a Sunset sorozat parfümjei, melyeket egy-egy különleges hely, helyszín ihletett. A legújabb nyalánkságot India, és India illatai ihlették. A Taj Sunset trendi doboza és üvege is lótuszt ábrázol, mely az illat egyik fő alkotóeleme. Egzotikus, gyümölcsös és nyári hangulatot áraszt a parfüm, mint minden Sunset darab. Mangóval, nektarinnal és vérnaranccsal nyit, melyet a lótusz vizes jellege és a málna harapnivaló édessége fűszerez meg. Az édenkerti illatot a kókusz szolgáltatja, és a szantál orientális jellege pedig az indiai fűszercsodákat idézi. Pár csepp Taj Sunset a varázslatos India illatait varázsolja elénk.