Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Elie Saab

Elie Saab az élő példa arra, hogy a tehetség bárhol utat törhet magának, csak akarni kell a sikert! Libanon és Bejrút politikai nehézségei mellett egy ügyes kezű tehetség, Elie Saab próbálta kamatoztatni Párizsban megszerzett varró és divattervező tehetségét. A párizsi divatiskolát korán abbahagyta, és inkább saját hazájában, Libanonban alapított műhelyt, ahol jó pár évig a bejrúti nagyközönséget, és a divatra érzékeny hölgyeket szolgálta ki egészen '97-ig.

Ebben az évben mutatta be Libanonon kívüli kollekcióját Rómában, mely egyből akkora nemzetközi sikert hozott számára, hogy az olasz nemzeti divatcéh tagja lehetett. Innen már egyenesen vezetett az út ahhoz, hogy Milánóban nyissa meg első „ready to wear”, azaz konfekciós ruhákat forgalmazó üzletét. Az igazi sikert mégis Hollywoodnak köszönheti, mikor is Halle Berry egy gyönyörű mélybordó Elie Saab ruhában vette át az Oscar-díjat 2002-ben - mely minden szempontból történelmi jelentőségű volt. Innentől egyik nemzetközi bemutató követte a másikat, a divatvilág azóta is a tenyerén hordozza: olyan sztárok rajonganak ruháiért, mint Beyonce, Kristen Stewart, Angelina Jolie és Mila Kunis.

Elie Saab nem csak a hot couture ruhák nagymestere, hanem a parfümöké is. A keleties, fűszeres aromájú Bejrút, és a Kelet mesés virágai nem csak ruháin, hanem parfümjeiben is visszaköszönnek, melyben egyszerre jelenik meg a Kelet misztikuma és a Nyugat eleganciája, sikkessége. Az Elie Saab Le parfum parfüm közel 297 variáció után született meg, egy ultra nőies, virágos és fás kompozíció, melyet az egyik legművészibb beállítottságú parfümőr, Francis Kurkdjian alkotott. Az Elie Saab parfüm a narancsvirág erőteljes aromájával nyit, melyet a szívjegyben a jázmin követ, a maga púderesen krémes keleties jegyével. Az alapok erőteljes és egyben elegánsan nőies fás jegyei a puha rózsával és mézzel szédületesen éteri illatot hoznak létre. A nagyvilági parfümöt maga a szupermodell, Anja Rubik reklámozza.