Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Donna Karan Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Donna Karan vérében van a divat, hiszen édesapja és édesanyja is a ruhák világában tevékenykedett. Karan 1948-ban született New Yorkban, és szeretett városában alkot a mai napig is. Divatiskolát végezve az Anne Klein divatháznál lett a tervezőrészleg feje, majd miután megalkotta új kollekcióját 1984-ben, létrehozta saját divatházát. Hiánypótló kollekciókat mutatott be, hiszen az üzleti életben dolgozó nők mindennapi ruhatárát álmodta újra. Donna Karan parfümjei ruhái elegáns és kifinomult stílust képviselnek, divatos, ugyanakkor kényelmes ruhadarabok meghódították a divatrajongók szívét. Lánya ihlette a fiataloknak szánt kollekcióját, a Donna Karan New York-ot (DKNY), mely megfizethetőbb, de éppen annyira exkluzív, mint Karan egyéb tervezésű ruhái.

Donna Karan 1992-ben dobta piacra első, Donna Karan parfümjét, melyet azóta 53 különböző darab követett. Karan a parfümjeit is a különböző kollekcióhoz tervezte. A Donna Karan parfüm vonal az exkluzívabb, finomabb virágos parfümöket jelenti, mint a Donna Karan Gold és a Donna Karan Gold Sparkling. A parfüm sorozat legújabb darabja az Iris. Férfi illatpárja a DK mesteri üvegéről és nagyszerű illatáról híres. Cashmere parfüm sorozata az orientális, bőrre simuló elegáns illatok vonala. Viselőjük olyan magabiztos nő, aki tisztában van nőiességével és büszkén vállalja.

A sorozat darabjai a Cashmere Mist, Black Cashmere, Pure Cashmere és a legújabb Cashmere Mist Liquid Nude. Az orientális fűszerbomba, a Chaos után 1999-ben megjelent a fiatalos és lendületes DKNY parfüm sorozat, az egyik legismertebb Donna Karan parfüm, amelynek azóta számtalan változata látott napvilágot. A DKNY sikerének titka az egyedi illatjegyek összepárosítása, mint a napraforgó, nárcisz, orchidea, nyírfa és bőr. Üvegét a New York-i felhőkarcolók ihlették, illatát pedig a nagyvárosi pezsgés.

2004-ben robbant be a illatvilágba elsöprő sikerrel a Be Delicious parfüm, ami azóta is az eladási toplisták élén áll. Sikerét az egyedi, almát formáló üvegnek, és a friss gyümölcsös illatnak köszönheti. A Be Delicious sikerét meglovagolva Karan több különböző változattal örvendezteti meg az üvegbe zárt alma rajongóit. Legnépszerűbb változatai a Be Delicious Night, Be Delicious Fresh Blossom, Red Delicious és a Delicious Candy Apples.

2009-ben egy játékosabb, romantikusabb illattal állt a közönség elé Donna Karan: A Love from New York Her és Him a könnyed flört és szerelem illata. Legújabb dobása a Pure DKNY a friss, természetes vonalat képviseli, egy frissen mosott ruha és a lágy púder harmóniáját nyújtja viselőjének.