Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Donna Karan

"Töröld a negatívot; hangsúlyozd a pozitívumot!" - Donna Karan egyik leghíresebb mottója abszolút kihat divatstílusára és illataira is. Emeljük ki egyéniségünket egy parfümével!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Donna Karan vérében van a divat, hiszen édesapja és édesanyja is a ruhák világában tevékenykedett. Karan 1948-ban született New Yorkban, és szeretett városában alkot a mai napig is. A divatiskola elvégzését követően az Anne Klein divatháznál lett a tervezőrészleg feje, majd miután megalkotta új kollekcióját 1984-ben, létrehozta saját divatházát. Hiánypótló kollekciókat mutatott be, hiszen az üzleti életben dolgozó nők mindennapi ruhatárát álmodta újra. Donna Karan parfümjei és ruhái elegáns és kifinomult stílust képviselnek: divatos, ugyanakkor kényelmes ruhadarabok meghódították a divatrajongók szívét. Lánya ihlette a fiataloknak szánt kollekcióját, a Donna Karan New York-ot (DKNY), mely megfizethetőbb, de éppen annyira exkluzív, mint Karan egyéb tervezésű ruhái.

Donna Karan 1992-ben dobta piacra első, saját nevével fémjelzett parfümjét, melyet azóta 53 különböző darab követett. Karan a parfümjeit is a különböző kollekcióhoz tervezte. A Donna Karan parfümvonal az exkluzívabb, finomabb virágos parfümöket jelenti, mint a Donna Karan Gold és a Donna Karan Gold Sparkling. Férfi illatpárja a DK mesteri üvegéről és nagyszerű illatáról híres. Cashmere parfümsorozata az orientális, bőrre simuló elegáns illatok kollekciója - viselőjük olyan magabiztos nő, aki tisztában van nőiességével és büszkén vállalja.

A sorozat darabjai a Cashmere Mist, Black Cashmere, Pure Cashmere és a Cashmere Mist Liquid Nude. Az orientális fűszerbomba, a Chaos után 1999-ben megjelent a fiatalos és lendületes DKNY parfüm sorozat, az egyik legismertebb Donna Karan parfüm, amelynek azóta számtalan változata látott napvilágot. A DKNY sikerének titka az egyedi illatjegyek összepárosítása, mint a napraforgó, nárcisz, orchidea, nyírfa és bőr. Üvegét a New York-i felhőkarcolók ihlették, illatát pedig a nagyvárosi pezsgés.

2004-ben robbant be a illatvilágba elsöprő sikerrel a Be Delicious parfüm, ami azóta is az eladási toplisták élén áll. Sikerét az egyedi, almát formáló üvegnek és a friss gyümölcsös illatnak köszönheti. A Be Delicious sikerét meglovagolva Karan több különböző változattal örvendezteti meg az üvegbe zárt alma rajongóit. Legnépszerűbb változatai a Be Delicious Night, Be Delicious Fresh Blossom, Red Delicious és a Delicious Candy Apples.

2009-ben egy játékosabb, romantikusabb illattal állt a közönség elé Donna Karan: A Love from New York Her és Him a könnyed flört és szerelem illata. A Pure DKNY a friss, természetes vonalat képviseli, egy frissen mosott ruha és a lágy púder harmóniáját nyújtja viselőjének.