Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Chloé

Gaby Aghion, egyiptomi születésű francia divattervező az 1950-es években felismerte azt az igényt, hogy a nagy divatházak haute couture ruhái mindennapi viselésre alkalmatlanok, és gyakran silány minőségű utánzatokat varratnak a nők, akik szeretnének a legújabb divat szerint öltözködni. A Chloé parfüm és divatház megteremtésével olyan hordható ruhákat tervezett, melyek egyediek, kiváló minőségűek és divatosak.

Olyan neves tervezők dolgoztak a Chloé divatháznak, mint Karl Lagerfeld és Stella McCartney, akik saját stílusukkal a Chloé márkanevet a divatvilág élvonalába vezették. Nőies, romantikus és pimasz ruhák mellett kiegészítők, parfümök, táskák és cipők is megjelentek a kollekcióban. Paddigton névre keresztelt Chloé táska napjainkban az egyik legkeresettebb modellé vált. A stílusos nők mellett olyan sztárok rajongtak és rajonganak a Chloé ruháiért, mint Jackie Kennedy, Maria Callas, Grace Kelly vagy Natalie Portman.

1975-ben elindították a Chloé Perfumes vonalat is. Első illatuk, a Chloé a ’70-es évek fűszeres és szexi, hangsúlyos illatvonalába illeszkedik. Hihetetlenül gazdag összetevőkben: édes és harsány virágcsokor krémes kókusszal és fanyar fás jegyekkel, kiemelkedve közülük a tubarózsa, melytől az illat igazán nőiessé válik.

Hosszú szünet után 2008-ban előálltak az azóta legnépszerűbbé vált illatukkal, a Chloé Eau de Parfum-mel, melynek reklámarca, Anja Rubik, így fogalmazta meg, milyen is ez az illat:

„ A Chloé Eau de Parfum nagyon szexi, virágos és egyedülálló. Modern, romantikus, friss és könnyed. Minden olyan nőnek ajánlom, aki személyessé szeretné tenni a mindennapokat.”

A Chloé Eau de Parfum végtelenül letisztult, púderesen rózsás illat, mely eleganciát és stílust kölcsönöz viselőjének. Modern és romantikus egyszerre, köszönhető a rózsás és virágos jegyeknek, az édes licsinek és a füstös ámbrának.

Az illat két új változatban is megjelent. A Chloé Eau de Toilette levegősebb és virágosabb, mint az eredeti változat. Tiszta és friss, mint egy frissen mosott ruha. A Chloé Eau de Parfum Intense mélyen szexi és krémes, mint a méz és a fűszerek keveréke, melyek az illat alapjaiban találhatóak. A friss púderes jelleg mellett a meleg és fűszeres jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt, így aki esti programhoz is a megszokott Chloé illatra vágyik, bátran próbálja ki az Intense parfümöt.

Legújabb parfümjük, a Love, Chloé illatpiramisát tekintve is egyedülálló: a megszokott fej – szív - és alapjegyek helyett az összetevők mind egyenrangúan, egymást erősítve bontakoznak ki az illat fejjegyében, így érték azt el, hogy az illat ugyanazon arcát mutatja a kifújás pillanatában és órákkal később is. A Love, Chloé parfümöt a szépítkezés rituáléjának intimitása ihlette, ahogy a bőrre felkerült smink és illat felöltözteti a nőt. A vaníliavirág krémessége mellett az írisz földes jellege és a jácint édessége emelkedik ki az illatösszetevők közül. Egy csepp Love, Chloé reggel, és más kiegészítőre nincs is szükség!