Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Carolina Herrera

Kevés dologban vagyunk annyira biztosak, mint abban, hogy a Carolina Herrera nem egy név vagy divatmárka, hanem életérzés. Minden darabjának mondanivalója van, minden parfümjének üzenete van – mindeközben áramlik belőle az életszeretet és elegancia!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Carolina Herrera, a stílus nagyasszonya gazdag venezuelai családba született. Viszonylag későn, 42 évesen állt elő saját tervezésű ruháival, annak ellenére, hogy kislányként számos divatbemutatót csodált végig. Divatérzékenységét nagyanyjától örökölte, aki beléoltotta a stílusos és nőies szabások iránti olthatatlan szenvedélyt. Ez azóta Carolina Herrera védjegyévé vált, olyan sztárokat öltöztet a vörös szőnyegre, mint Kate Hudson, Jessica Alba, Meryl Streep, Renée Zellweger vagy Lucy Liu.

Carolina Herrera először csak magának tervezett parfümöt szeretett virágaiból - szerencsére később a nagyközönség elé tárta mesterművét, a Carolina Herrera illatot. Majd megjelent az uraknak szánt  legelső illata is, a Herrera for Men parfümisteni dohányos alappal, és egyedi fűszerezéssel. Kifejezetten karakteres, markánsan férfias illat.

Első kirobbanó sikerét a parfümpiacon 212 nevű parfümjével aratta, melynek elnevezése is New York iránti rajongását fejezi ki, hiszen 212 NY irányítószáma. Maga az illat a fiatal, New York-i nő parfümje, aki modern, karizmatikus és egyedülálló. Energiával teli virágos-gyümölcsös összetevőket tartalmaz, melynek üvege is formabontó! Olyannyira sikeres lett a 212 parfüm, hogy Carolina Herrera több, egyedi változatot álmodott meg, köztük a legnagyobb favoritot, a 212 Sexy parfümöt – majd követte a 212 Ice, illetve a 212 Splash. A legújabb mesterdarabok, a 212 VIP és 212 Heroes ízig-vérig fiataloknak komponált, buja, hódító illatok, édes és fűszeres jegyekkel tarkítva.

2016-ban érkezett a Good Girl és a jellegzetes kék-fekete cipő üvegű illat minden addigi rekordot tarolt. A „jó lány” - aki tudja, milyen jó rossznak lenni – az önérzetes és magabiztos hölgyek kedvencévé vált világszerte. Azóta több magassarkú, limitált illat és üvegcse is érkezett ebbe a kollekcióba is – Good Girl Légére, Good Girl Supreme, a Very Good Girl, a Good Girl Glam, mindegyik színében és illatában dögös és verhetetlen – igazi ’femme fatale’!