Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Valentin-napi ajándékötletek

valentin

Hamarosan itt a Valentin-nap! Most bátran essünk kísértésbe, és lepjük meg párunkat kedves gesztusokkal, apró meglepetésekkel, kényeztessük őszinte szeretettel és törődéssel a szerelem ünnepén! A csokor, a csokoládé, a pezsgő mellé olyan illatos ajándékötletekkel készültünk, amivel nem lehet mellélőni: hölgyek részére édes, virágos illatfelhőket, az uraknak pedig a csábítás teljes tárházát állítottuk össze, míg a már nagyon összeszokott párok kedvében kifejezetten egymásnak teremtett parfümökkel szeretnénk járni!

VALENTIN-NAPI AJÁNDÉK MINDEN REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNAK!

A szerelem napján nem csak a pároknak szeretnénk kedvezni, hanem minden parfümrajongónak, ezért a különleges 14-ei napra való tekintettel 1400 Ft extra kedvezményt adunk az összes régi és új regisztrált felhasználónknak február 2. és február 14. között! 

Tehát ha szeretnél azonnali kedvezményben részesülni most érdemes regisztrálni! Arról nem is beszélve, hogy regisztrált vásárlóként később bekerülhetsz a törzsvásárlói programba is, melynek keretében egyedi ajánlatok várnak rád.

Valentin kedvezmeny

(A kedvezmény egyszeri alkalommal használható fel és vásárlás során automatikusan levonásra kerül. Kedvezmény alól kivételt képeznek az adott időszakban szülinapi vagy névnapi kedvezményben részesülők.)

ROMANTIKUS FIGYELMESSÉGEK NŐKNEK

Vörösen izzó, édes vagy flörtölős és kissé szemtelen? Szentimentális, visszafogott vagy lényegretörő? Beszédes neveikkel ezek az illatok segítenek kifejezni az érzéseidet. Te mit adnál a kedvesednek? Virágot, édességet, szerelmet, csókot? A kacér kacsintások mellett egy jól választott parfüm biztos siker!

HÍZELGŐ KEDVESSÉGEK FÉRFIAKNAK

Minden férfi szereti, ha növelik az önbecsülését. Lehet egy legenda, egy hős, egy úriember, egy győztes, aki vad vonzalmat ébreszt, ideális vagy varázslatos - a megfelelő parfümmel elmondhatod neki, mit érzel. Maszkulin, karakteres és vonzó illatok - kifejezetten randevúkra tervezve. Figyelem, mellékhatásként egészséges féltékenységet kiválthat!

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET...

Szinte minden népszerű és sokak által kedvelt márka kínál férfi és női változatokat ugyanabból a parfümből, mert a közös parfümhasználat egyfajta egyediséget és közösséget teremthet a párok között. Az egymáshoz tartozó illatok használata erősítheti az összetartozás és kohézió érzését a párkapcsolatban. Ezáltal egyfajta "azonosító jel" lehet, ami erősítheti a kapcsolatot. Bemutatunk néhány sokatmondó és szemléletes Valentin-napi parfüm párost, ha szívesen választotok együtt illatot magatoknak.

... DE AKCIÓDÚSAN MÉG SZEBB!

Íme néhány különleges parfüm páros, melyekhez most kedvezményes áron juthatsz hozzá.

TIÉD A SZÍVEM

A szív a szerelem és romantika egyetemes szimbóluma. Egy szív alakú parfüm nemcsak illatával, de esztétikailag is hozzájárul az ajándék értékéhez, hangsúlyozva a Valentin-nap jelentőségét. Mindenképpen fontos figyelembe venni a célszemély ízlését, hogy kellően örömteli legyen számára az ajándék. Egy szívecske lehet rózsaszín és tündérien szirupos, lehet vagány és szegecses-bőrkabátos, vagy akár hercegnősen kápázatos - minden hölgynek akad egy, ami igazán jól áll és személyre szabott!

ÉKSZER HELYETT

Számos divatház gyönyörűen fazettált, drágakő formájú üvegcsékben kínálja egy-egy kollekcióját. Az ékkő alakú parfümök egyedi és kifinomult kialakításuk miatt kiemelkednek a tömegből. Elegáns és stílusos megjelenéssel rendelkeznek, így a parfüm nemcsak illatával, hanem látványával is lenyűgözővé válik, miközben egyfajta luxust és exkluzivitást sugall. Mi most a Lancôme La Nuit Trésor, az Elie Saab Le Parfum, a Versace Crystal Parfums és a Paco Rabanne Lady Million kollekciókat ajánlunk figyelmedbe.