Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Ingyenes házhozszállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Police

Police napszemüvegben megjelenni mindig nagyon divatosnak számított, de az 1997-ben megjelent első parfümje óta Police illatfelhőbe burkolózni is igazán trendi dolog.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az olasz „divatrendőrség” 1983-ban alakult meg Police néven, mely a legmenőbb és legmodernebb napszemüvegekkel tört be a divat világában. A modern olasz sikket közvetítve a világ felé – nem csak a napszemüvegek területén – kiemelt státuszszimbólummá vált. Egy Police napszemüvegben megjelenni igazán trendinek számít, nem beszélve az egyéb kiegészítőkről, mint az övek, órák és természetesen a parfümök. A márkáért olyan sztárok rajonganak, mint Bruce Willis, George Clooney, David Beckham vagy épp Antonio Banderas.

Az első önálló parfümmel 1997-ben jelentkezett a Police, megérezve azt, hogy a közepesen nagy divatcégek a parfümpiacon is megtalálják vásárlóikat, akik hűek szeretnének maradni a márka által képviselt életstílushoz. Police első parfümje így a férfiak számára tervezett Police Original lett, hiszen akkor a legtöbb terméket férfiak vásárolták. Sikere nyomán újabb és újabb tagja lett a Police Man parfüm sorozatnak, majd végül a 2010-es évek elején megjelentek a női parfüm párok is, a Police Woman kollekció darabjai.

Látva azt, hogy a Police Original, majd a további Police Man parfümök mekkora sikert arattak, a Police bővítette parfümkollekcióját. 2008-ban kiadta egyik sikerparfümjét, a Wings Pour Homme illatot, melynek szintén hatalmas népszerűségre tett szert, köszönhetően fiatalos, modern és lendületes stílusának és illatának. Ebből adódóan piacra került a Gold Wings, a Silver Wings és a Titanium Wings. A Police Wings parfümök azóta ritkaságnak számítanak, egy-egy darabjukat a gyűjtők félte őrzik. 

A 2012-es év legnagyobb szenzációja a shakespeare-i ihletésű To Be parfüm, mely nem csak citrusos-aromás összetevőivel hívták fel magukra a figyelmet, hanem formabontó üvegével is: Hamlet koponyája! A fiatalok kedvenc parfümje mesés virágos jegyekkel, friss levendulával, energikus citrommal és grapefruittal tölti be a levegőt. Népszerűségének köszönhetően azóta komoly kollekcióvá nőtte ki magát, szinte minden évben jelenik meg új illatpáros változat belőle, jópofábbnál-jópofább koponyák formájában. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretnek extrém parfümösüvegeket gyűjteni.