Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Moschino

Olasz polgárpukkasztó luxus – aki komolyan veszi a komolytalanságot! A Moschino játékos formái a kedvenceink!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

1983-ban Franco Moschino márpedig úgy döntött, hogy felmond, mint a Versace vállalat designtervezője és saját nevével indít márkát. Ezzel egy mozdulattal berúgta a divat világának az ajtaját és a provokatív, különc stílusával rögtön felhívta magára a közönség figyelmét. Vidám színvilága, társadalomtudatossága és a marketingje egyértelműen kiemeli a magukat olyan komolyan vevő nagy nevek közül.

 A Moschino Cheap and Chic – kifejezetten hölgyeknek előirányzott vonal a cégen belül – az egyik legnagyobb ihletője nem más, mint Popeye barátnője, Olivia. Az ő személyiségének szólnak a pöttyök és a bohém stílus, de sokkal több színben, mint a fekete és piros. Lady Gaga-n nem egyszer láttuk UFO-lencsés napszemüvegeit, Ariana Grande is hordta már a vörös szőnyegen a MOSCHINO egyszerű, félkövér betűit a fekete bőr kisestélyin, vagy Miley Cyrus kimonó-jellegű masnija is emlékezetes lehet meggyszínű szívekkel párosítva – többszáz további híresség mellett.

A Moschino for Women-t, az első parfümöt több, a mai napig népszerű illat követte – a Moschino Funny!, a Cheap & Chic kollekció, a Fresh Couture feledhetetlen és polgárpukkasztó ablaktisztítós üvegei tiszta illataikkal; a Glamour csillogó almái és legújabb favoritjaink, a Toy mackói mind a női – mind a férfi illatokban olyanok, mint maga az alapító: merész, játékos, kihívó. Az extravagáns stílus szeretőinek egy melegen ajánlott márka!*

*/ed.: mármint kötelező. Az ő érdekükben./