Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Montblanc Parfüm

A Montblanc termékeiben mindig a hagyomány, művészet, és a kézműves precizitás dominál. Az illataik a márka azonos értékeit és tradícióit képviselik - komplex és elegáns alkotások!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A Montblanc 1906-os alapításával is tapasztalataink szerint a kevésbé ismert márkák közé tartozik – pedig a hamburgi székhelyű cég nagyszerű termékek lelőhelye, parfümben is. A német bankár-mérnök összefogásból indult üzlet eleinte luxustollakkal kezdte pályafutását, kínálata később bővült bőrtáskákkal és karórákkal. 

Az 1970-es években a Richemont Group irányítása alá került a vállalat – olyan híres márkák mellett, mint a Cartier and Van Cleef & Arpels. A 2000-es évektől még tovább bővítették a MontBlanc választékát bőráruk, az ékszerek és már a parfümök terén is. Az Alpok legmagasabb hegyének hósipkáját idéző embléma továbbgondolásával indultak az Emblem kollekció női- és férfi illatai is  – a fás-gyümölcsös jellegű parfümöket hétköznapokra is viselhetjük. A kollekció tagjai nem hivalkodóak, de nyomatékosítják a jelenlétünket, a maguk szofisztikált és finom módján, igazi „üzleti” illatok.

Az Explorer család már sokkal szélesebb körben ismert, a citrusos-fás, üdén férfias megjelenés alapvető kelléke lett az idők folyamán. Az ő nyomdokaiban pedig a Legend érkezett a polcokra szinte azonnali népszerűséggel – egy összetett és meglepően fiatalos, édes-citrusos aroma gyümölcsös jegyekkel. Több opciója is érkezett már azóta az illatnak, mindegyik egy érdekes és jól sikerült kiegészítése lett a kollekciónak. Mindenképp érdemes tenni vele egy próbát!