Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Továbbra is csúcsra járnak az édes parfümök

Abszolút klasszikusnak számítanak az édes parfümök, amelyekre képtelenek vagyunk ráunni! A legnagyobb világmárkák sem engedhetik meg, hogy ne kínáljanak ilyen típusú illatot: mi Calvin Klein, Yves Saint Laurent és Nina Ricci egy-egy parfümjét hasonlítottuk össze.

"Édesem." Az egyik legkedvesebb és legszebb kifejezés, amit az ember a párjára, élete szerelmére használ. Finomsága miatt tökéletes már a kapcsolat elején, kedvességének köszönhetően pedig akár az aranylakodalmon is hibátlan megszólítása annak, akit a világon mindennél jobban szeretünk. Ezeket figyelembe véve nem nehéz párhuzamot vonni, miért kelt pozitív hatást az édes íz – vagy éppen egy édes illat. Az édes parfümök még mindig a legnépszerűbbek a piacon, annak ellenére, hogy egyre több a lehetőség. Lehet újítani, próbálgatni, de a klasszikus mindig felszínen marad.

Almából létezik édes és savanyú is, de a Nina Ricci almaformájú üvegcséiben e kettőből csak az édes illat fedezhető fel. A Love by Nina cseresznyevirággal és zöldalmával hódít, nem lehet kérdés, miért lett ez az édes illatokat kedvelő nők egyik kedvence. Van, aki a nőiesség felé ballagó lánykáknak ajánlja, de mások szerint az érett nőkhöz is fantasztikusan passzol. Kivehető benne a sárgabarack és a banán aromája, és bár édes, de egyáltalán nem „túl édes”. A klasszikus illatvonalat képviseli, maga a csábítás. Hűvösebb időben „működik” a legjobban, de egy kellemes nyári napon sem fojtós az illata.

A Calvin Klein kínálatában is van egy édes illat, amelyről rengeteg pozitív kommentet lehet olvasni az interneten: ez az Euphoria. A gránátalmás aroma a tavaszt, a vidámságot és a kacérságot ébreszti fel az emberben, az adalékok között szintén megtalálható fekete orchidea és lótuszvirág pedig igazi egzotikumnak számít. Édességét fás hatás is kiegészíti, ezt a pézsma, az ámbra és az ibolya tárja elénk. Maga a romantika.

A zseniális divattervező nevét viselő márka, az Yves Saint Laurent is alkotott ebben az illatvilágban, az ő „édeskéjük” a Black Opium. A 2014-ben piacra dobott, édes, kávés, fűszeres köntösbe bújtatott parfüm az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása a francia világmárkánál. Klasszikus, misztikus, de egyben érzéki is, vanília, rózsabors és cédrus fedezhető fel benne.