• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Calvin Klein

Szűrés

Calvin Klein Parfümök Calvin Klein

 
setCustomerId#dn9128hialj3p9okgl89rqjq3mt0k6nd#category#Parfümök>Calvin Klein

Calvin Klein parfüm, az amerikai életérzés

Úgy tartja a mondás, hogy mindenkinek volt vagy lesz legalább egy Calvin Klein parfümje. Az amerikai CK márka nem csak az utcai ruházatban és alsóneműk világában cseng ismerősen, hanem a parfümök világában is, hiszen napjainkig 71 parfüm jelent meg e márka neve alatt 1981 óta. Calvin Klein neve egyet jelent az amerikai életérzéssel, ezért örvend olyan nagy népszerűségnek nemzetközi szinten is.

A legnevesebb amerikai divattervező 1942-benszületett, majd a New York-i divatiskolát elvégezve alapította cégét 1968-ban. Mára az egyik legnépszerűbb farmer és casual ruházattá nőtte ki magát, melyben nagy szerepe volt provokatív, olykor botrányos reklámjainak. Rajongói és reklámarcai közé tartozik Mark Wahlberg, Kate Moss, Eva Mendes, David és Victoria Beckham és Brooke Shields, akitől e legendás mondás származik: „Semmi nem állhat Calvin ruháim és közém!”

Parfümbirodalma közel 30 éve töretlen sikereket ér el, gyakorlatilag az eladási toplisták örökös tagja. Első, mára már kultikussá vált illata az Obsession (Megszállottság) volt. Mind a nőknek és férfiaknak szánt darab fülledt, erotikus illatjegyekkel teli, nem meglepő, hogy azóta az Obsession több olyan változata is napvilágot látott, mint az Obsession Night vagy a Secret Obsession.

 Következő nagy sikerű parfümje az Eternity (Örökkévalóság) volt, mely a romantikusabb rajongókat célozta meg gyönyörűen megkomponált virágos jegyeivel. A nagy sikerre való tekintettel az Eternity-nek azóta 17 különböző változata jelent meg, főként nyári limitált parfümök.

A fiatal, sportos korosztály kedvenc illata lett az 1994-ben megjelent CK One, ami akkor kuriózumnak számított, hiszen az első uniszex, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott parfüm volt. A következő évek a kísérletezés évei voltak, ekkor jelent meg a Contradiction, majd a Truth, mígnem a cég előállt egy újabb szupersztár illattal, az Euphoriával. Az Euphoria megjelenése 2005 óta az eladási listákat vezeti, népszerűsége töretlen. 2005 óta számos változata jelent meg, úgy mint Euphoria Blossom, Euphoria Intense vagy az Euphoria Crystalline. Az Euphoria a fülledt éjszaka illata, virágos és orientális jegyek olyan finom harmóniában állnak össze, hogy viselője a hétköznapokban is csábosnak érezheti magát.

Calvin Klein legújabb, visszafogott illata, a Beauty, mely az elegánsabb, érettebb nőket célozza meg.

"Calvin Klein" márka értékelése 2 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

Nekem ez a márka a kedvencem. Mindenki megjegyzi,milyen jó "illatom" van.
Tartóssága tökéletes,reggeli befújás esetén is egész napos - ami a munkám miatt elengedhetetlen - hostess,utazásszervező vagyok.
Illata fenséges : képzelőerőre ható szexis illat, - hiszen tartalmaz feromont is - amit tapasztalatból is írok:,sokan felfigyelnek rá!
Szív illat orchidea, lótusz ,de megtalálható benne a gránátalma,borostyán, mahagón, ibolya
Leírhatatlan,érzékelni kell !!!!!