Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Karl Lagerfeld

Napszemüveg, fehér lófarok és magas gallér – Karl Lagerfeld zsenialitása vitathatatlan a divat legmagasabb köreiben, ha a személyisége megosztó is volt. Három cég kreatív igazgatója: a Fendi, a Chanel és a szignatúr márka – szókimondó, merész stílusa megjelenik divatházának illataiban is.

 A hamburgi tejgyáros fia már iskolában is híres volt vázlatairól, amiket - független attól milyen tantárgyat tanultak éppen – folyamatosan firkált a pad alatt. 1955-ben megnyerte a International Wool Secretariat pályázatát kabát kategóriában – itt ismerkedett meg Yves Saint Laurent-tel, aki szintén nyert, de kisruha kategóriában.  Innen egyenes út vezetett a Balmain divatház gyakornoki pozícióján át a Jean Patou márka művészeti igazgatói címéhez. Ezután kérte fel a Fendi olasz, szőrméiről híres divatház a kollekciói újrateremtéséhez – az 1980-as években pedig a Chanel, amely cég Coco Chanel halálát követően szinte végnapjait élte. Nemcsak sikerült visszabillentenie a Chanel-t a csőd széléről, de ezzel párhuzamosan létrehozta saját nevével fémjelzett márkáját is. 

1978 óta elérhetőek saját parfümjei, a Lagerfeld Classic-al kezdődően. A kilencvenes évek valóságos sztárja volt az egyik első női illata – a Sun Moon Stars sokak kedvence lett ikonikus üvegével. (A gyártása megszűnt, webáruházunkban 2013 óta sajnos már nincs forgalomban, és mi ugyanúgy meggyászoltuk, mint vásárlóink.) A LES PARFUMS MATIÈRES kollekciója is olyan megosztóan népszerű, mint ő maga volt – különleges, nem mindennapi illatok gyümölcsös-tiszta kombinációkkal.