Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

JOOP! Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Wolfgang Joop pszichológiai tanulmányaitól a berlini egyetem tiszteletbeli tervező professzorává vezető utat közel 20 év alatt járta be. A német születésű ruhatervező feleségével 1968-ban kaptak rá a tervezés ízére, amikor designer díjat nyertek egy versenyen. A nemzetközi siker 10 év után érte a JOOP! márkát, mikor a New York Times elismerő kritikát írt egy kollekciójukról.

Innen egyenes út vezetett a márka fellendüléséhez, így születtek meg a ruhák mellett a különböző divat kiegészítők és parfümök a mára már védjeggyé vált ikonikus és erőt sugárzó nagy betűkből és felkiáltó jelből álló JOOP! neve alatt. A JOOP! az elegancia és hordhatóság szimbóluma, ruháik a hétköznapi sikk megfelelői, melyet bármely korosztály magáénak tudhat.

Az 1990-es években a JOOP! parfümök az egyik legkeresettebb márkának számítottak, köszönhető ez az első parfüm-hármasának, a JOOP! Le Bain, a JOOP! Femme és a JOOP! Homme-nak.

A Le Bain varázslatos orientális-vaníliás illat, melyben az aldehidek és a narancsos jegyek kapnak a vanília mellett főszerepet. A ’90-es évek illatát testesíti meg erejével és gazdagságával. A Homme szintén fűszeres, de emellett fougere jellegű, melyben az aromáknak és az édes virágoknak van nagyobb szerepe. A Femme rendkívül sokoldalú: a fanyar fás jegyek mellett a citrusok, nektárillatú virágok és fűszerek harmóniája adja ennek az illatnak a komplexitását és mélységét. Igazi nőies és érzéki illat.

Mindent Éváról, azaz mindent a nőről! Az egyik legismertebb JOOP! illat 1996-ban született meg, mely az alma zamatos illata köré épült. A virágos jegyek a jázmin krémes illatával, és a fahéj keleties jellegével az édenkert fái közé repítenek. Az All About Eve elegáns és kacér illat egyszerre, mely a céltudatos és vonzó nő illata.

Nightflight a domináns és erőt képviselő férfi illata. A legférfiasabb jegyek, mint a levendula, boróka és geránium mellett általában női illatokban jelenlévő virágok és gyümölcsök adják azt a pikáns és szexuális felhangot, mely a Nightflight-ot a hódító parfümök közé emeli. Az üvege és provokatív reklámja sem hagy kétséget afelől, hogy erős és karakteres parfümmel állunk szemben.

A JOOP! elsősorban a férfiakat kényezteti jobbnál jobb illatokkal. A lendületes Jump és Go a fiatal és mobilis, életvidám férfiakat célozza meg. Jump, maga a könnyedség és határtalanság. Aromás-fougere jegyeinek köszönhetően légies és frissítő illat, mely a melegebb napokon nyújt egy cseppnyi fellélegzést a mindennapi robot alól. Go, pedig maga a lendület és dinamizmus. Fás-aromás jegyei élénkítik az érzékeket és kellő energiával látják el viselőjét.

2008-ban Wolfgang Joop megmutatta a széles közönségnek, hogy milyen is ő valójában. Vallomását pedig egyedi módon parfümbe öntötte, így született meg a JOOP! Wolfgang Joop, melyhez rendhagyó módon a reklámkampány során az arcát is adta. Játékos, életvidám és férfias, mint maga Wolfgang. A zamatos fűszernövények kompozíciójában jól megfér a meleg és krémes benzoin és a fanyar vetiver a cédrussal. Meleg, barátságos és határozott férfi képét kapja és adja az, aki Wolfgang személyes parfümjét használja.