Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Gucci

Gucci 1974 óta gazdagítja a parfümök világát termékeivel. A Gucci női parfümök különféle kifinomult illatok, melyek közül minden nő megtalálhatja azt, mellyel igazán kifejezheti önmagát -a Gucci férfi parfümök jellegzetes, aromás illatokkal hirdetik a szabadság ünnepét az erősebbik nem számára.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A Gucci divatház története 1921-ben kezdődött, amikor Guccio Gucci megnyitotta első bőrárú szaküzletét Florence-ben. A hatvanas-hetvenes évekre Gucci az egyik legsikeresebb luxuscéggé nőtte ki magát parfümjeivel, napszemüvegeivel és cipőivel. Olyan hírességeket öltöztetett, mint Audrey Hepburn, Grace Kelly vagy Jackie O. A márka sikereit egyedül a háttérben meghúzódó családi viták árnyékolták be, amelyek végül komoly hatással voltak a cég előmenetelére is. A változás és megoldás az amerikai divattervező, Tom Ford személyében érkezett 1995-ben: kollekciói élettel és szexepillel ruházták fel a divatházat. Azonban 2005-ben, szerződésének lejárta után nem sikerült megegyeznie a Gucci új tulajdonosaival, a PPR-rel - akik 1999-ben vásárolták meg a céget - így Tom Ford távozott a vezető divattervezői székből. Azóta olyan nagy nevek váltják egymást az igazgatói székben, mint Frida Giannini, Alessandro Michele és Sabato de Sarno.

Gucci 1974-ben dobta piacra első parfümjét, amelyet nemes egyszerűsségel Gucci No.1-nak kereszteltek el. Tom Forddal együtt érkeztek a szexi, kísérletező, úttörő jellegű illatok is. Elsőként 1997-ben a Gucci Envy parfüm, amely virágos-zöldes jellegű illatával nyomban elvarázsolta az embereket. Az Envy olyan volt akár a szél, amely a tavaszt hozza a városba. Sajnos ma már egyikőjük sincs forgalomban.

Az Envy után következett a Gucci Rush, amely a mai napig talán az egyik legszexisebb parfüm. A Rush vonzó, mindenhol felismerhető, impulzív, ellenállhatatlan - olyan mint a szerelem első látásra. Az utóbbi évek sikerei közé sorolható a 2009-es Gucci Flora parfüm, amely szeretnivaló, gazdag virágos illatával egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozza meg. A klasszikusnak számító Gucci Pour Homme (korábbi nevén Gucci by Gucci Pour Homme) parfümöt 2008-ban dobta piacra, melyben a dohánylevelek, a bergamott, a ciprus, a jázmin és a pacsuli egészen különös kombinációját érezzük. Az extravaganciának és eleganciának a manifesztációja. Nagyon gondosan összeválogatott és rafinált kompozíció, amely harmonikusan egyesíti nehezebb illatjegyeit a könnyebb illatokkal áttörő egységben.

A 2010-ben megjelent Gucci Guilty parfüm páros is hasonló elismeréseket kapott, mint elődei. A Gucci Guilty buja, bűnre csábító illat, mondhatjuk a XXI. századi Gucci Rush-nak. A Guilty sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ő is igen széles skálájú kollekcióvá nőtte ki magát - többek közt Lana Del Rey és Jared Leto arcával. A Gucci Bloom illatai is hasonló népszerűségnek örvendenek - a virágos kollekció névadó tagja színtiszta fehérvirágos és jázminos aromája beírta magát az elegancia nagykönyvébe.