Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dsquared2

Dean és Dan Caten kanadai ikerpár álmodta meg napjaink egyik legfelkapottabb divatházát, a Dsquared2-t. A Caten testvérek New Yorkban szívták magukba a divatot, nem meglepő módon már 1986-ban előálltak első kollekciójukkal, DEanDAN néven. A halvány siker után Milánóban próbáltak szerencsét, így a Versace és a Diesel műhelyeiben lesték el a mesterfogásokat. 1994-ben álltak elő egy újabb saját kollekcióval, mely egyből belopta a Dsquared2 márkát olyan sztárok szívébe, mint Madonna aki a 2001-es turnéján a tervezőpáros ruháit viselte. A Dsquared2 őrület azóta is tombol, divatbemutatóikon rendszerint olyan sztárok lépnek fel, mint Christina Aguilera vagy Rihanna.

Meglovagolva a divatház sikerét, 2007-ben nyitottak a parfüm piac felé. Parfümjeiket a kanadai természet ihlette, valamennyi illat alapja a fás jegy, mely a parfümök üvegén is visszaköszön, hiszen különböző kanadai fák ölelik körbe őket. Első illatpárosuk neve egyszerűen, He Wood és She Wood lett. Hatalmas siker és rajongás övezi mai nap is ezeket az illatokat, a természet közeli harmonikus illatfelhő nemcsak stílusos, hanem egyedi is. A He Wood parfüm aromás ibolyás jegyei mellett a fenyő fanyar és a pacsuli érzéki illata sziporkázik. Mesésen virágos és fás illat a She Wood, mely diszkrét és visszafogott, köszönhető a napraforgó, ibolya és neroli krémes akkordjának.

A kanadai fenyőerdők bársonyos illatát idézi a következő illatpáros: a She Wood Velvet Forest Wood virágos-fás jegyei mellett a zöld illatok kaptak főszerepet. A vetiver, fenyő és cédrus bőrre simuló fanyar illata mellett az ibolya és a virágos jegyek romantikus hangulata is a természetet kedvelő nőket célozza meg.

Kemény és erős illatfelhőt ígér a He Wood Rocky Montain Wood, melyben a tömjén éteri illata öleli körbe a fás jegyeket, a liliom és bors meglepő párosítása mellett.

A víz és fa kombinációjából született a harmadik Dsquared2 parfüm páros: a hegyi patak ihlette She Wood Crystal Creek Wood a vizes virágok illata, melyben a galagonya, ibolya és jázmin tobzódik a vizes jegyekben. A He Wood Ocean Wet Wood az óceán- áztatta nedve fa illata, mely friss és fűszeres egyszerre. Kiváló tavaszi-nyári parfümök.

A fény és a szél játéka rejlik a She Wood Golden Light Wood parfüm üvegében. A vibráló narancsvirág és neroli érzéki és természetes egyszerre, a Dsquared parfümök közül kétség kívül ez a hódító illat. Levegős és fűszeres illatfelhőbe von a He Wood Silver Wind Wood, melyben a fás jegyek mellett az orientális tömjén, mogyoró és vanília kényezteti az érzékeket. Erős parfüm, erős férfiaknak.