Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Azzaro

Loris Azzaro hitt abban, hogy "az élet egy végtelen nyár" - fényes, és sugárzó. Mindent imádott, ami fényes - illatait pedig a szabadság, a hedonizmus, a feltűnőség és a csábítás ihlették.

A tunéziai születésű Loris Azzaro fényűző parti estélyeinek kollekciója megrengette a kis sikkes fekete ruhák divatvilágát. Az Azzaro márka 1967-es megalapítása óta a legnépszerűbb sztárok viselték - többek között olyan hírességeket tudhattak klienseik között, mint Sophia Lauren, Rachel Weisz, Kate Winslet, Nicole Kidman és még sokan mások.

Lélegzetelállító estélyi ruháikon kívül a férfi, női kollekciói és kiegészítői is népszerűek - parfümjeivel pedig talán még nagyobb sikereket ért el, mint ruháival. Az Azzaro parfümök a csábítás alapelemei, amelyeket átitat a mediterrán életérzés, a tunéziai tengerpart szeretete. Épp ezért csak a legkiválóbb parfümőrökkel és a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgoznak.

A legnépszerűbb Azzaro parfüm, amely 30 év után is töretlen sikernek örvend, az Azzaro Pour Homme. Két teljesen különböző karakterű, de a maga területén kiemelkedő teljesítményű szakember, Loris Azzaro és Richard Wirtz által jött létre. Az Azzaro Chrome a második legsikeresebb férfi parfümjük, amelyet a citrus jegyek, a fehér pézsma, a zöldes és vizes akkordok vérpezsdítően frissé, a fás-teás jegyek pedig komfortossá varázsolnak. Tökéletes választás a hétköznapokra, a mai napig népszerű és kortalan.

2016-ban megérkezett az Azzaro Wanted - a nyers, fás és citrusos illat szteroidként üti meg az érzékszerveinket. Igazi friss és harmonikus, erőteljes illat, melynek már a revolver-forgótár alakú üvege is rabul ejtő. A Wanted Girl követte 2019-ben női párként - hozzá illő, de tonkababbal és és narancsirággal "édesített", vagány gyömbéres illatként azóta is közkedvelt parfüm. Az Azzaro Wanted by Night és az Azzaro Wanted Girl by Night erőteljesebb, fűszeresebb illatverziója eredetijének - olyan érdekes jegyekkel, mint a rum, a vörös cédrus, a dohány, és a bőr.