• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Antonio Banderas

Szűrés

Antonio Banderas Parfümök Antonio Banderas

 
setCustomerId#augnh4nf4odjclnf94p2q2ird5s14b8g#category#Parfümök>Antonio Banderas

Antonio Banderas, spanyol vonzerő titka

Antonio Banderas az egyik leghíresebb spanyol színész, aki nemzetközi sikerét többek között a Zorronak, a Desperadonak és még megannyi romantikus filmnek köszönheti.

Banderas film sikerei mellett magáénak tudhatja a legsikeresebb férfi színész által képvislet parfüm márkát. A latin szerető tökéletes megtestesítője, mára több, mint 15 parfümmel jelent meg a piacon, a legkorábbi 1997-ben látott napvilágot. Első illata fűszeres-orientális Diavolo parfüm volt. Parfümjei természetesen mind a csábításról szólnak, ennek megfelelően karakteres, férfias illatok.

A 2008-ban megjelent Blue Seduction üzenete: “Légy szexi. Légy önmagad!” Könnyed, spontán parfüm, amelyben a felfrissítő és áttetsző jegyeket gyümölcsös és fűszeres elemekkel harmonizálták.

A csábítás folytatódott 2009-ben a Seduction in Black parfümmel. Ez az illat az esti romantikus órákhoz készült, amikor bármi megtörténhet. Épp ezért fás, ámbrás és orientális akkordokat vegyítettek figyelemfelkeltő fűszeres jegyekkel, amely egyszerre frissességet és érzékiséget áraszt.

Antonio Banderas hihetetlen vonzerejének titkát a Secret parfümbe zárta, amely nem mást ígér, mint hogy minden nő a lábai előtt fog heverni, annak a férfinak, aki ezt a parfümöt viseli. A Secret szintén orientális alkotás, amelynek a menta és a grapefruit jegyek könnyedséget kölcsönöznek.

De Banderas nemcsak férfiaknak készít szexi parfümöket, hanem ismeri a női csábítás titkait is. Ezeket megismerhetjük a Blue Seduction for women és Spirit for women parfümjein keresztül.

"Antonio Banderas" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás