Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Zadig & Voltaire Parfüm

A határokon táncolni és újradefiniálni a 21. század nőiességét – egyszerre feminim és maszkulin, éjszakai és nappali, gyengéd és erős: ez a Zadig & Voltaire, az új francia divatház filozófiája!

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A Zadig & Voltaire 1997-es alapításával az egyik legfiatalabb divatház, aki ilyen rövid idő alatt merész és önkifejező stílusával mára 378 üzlettel rendelkezik szerte a világon. Alapítója és tulajdonosa Thierry Gillier – aki nem más, mint dédunokája Andre Gillier-nek, a Lacoste márka egyik alapítójának. Cécilia Bönströmmel, ex-modell kreatív igazgatóval határozottan a mindennapi, hordható, laza és tömören vagány irányvonal lett a mérvadó – a cél az volt, hogy visszahozzák a rock’n’roll-t a divat világába!

Parfümjeikben is megjelenik modern, nyitott szemléletük uniszex áramlatok formájában – az illataik különlegesek, de megállják a helyüket munkában és az azt követő randin is. A This is... kollekció, mint a ’This is Her!’, ’This is Him!’ és a ’This is Us!’ a Zadig & Voltaire legkapósabb parfümjei, a Girls Can Do Anything pedig azonnal belopta magát a belevaló hölgyek pipereszekrényeire. A This is Love! színes üvegeire a mi szívünk is megdobbant – az egymást kiegészítő, harmonikus szantálfás illat nagyszerű ajándék is lehet egy párnak!