Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Versace

Versace a világelső divatházak egyike, mely luxus minőségű ruházatot, divatcikkeket, ékszert, illatszert és lakberendezési tárgyakat tervez és forgalmaz. A Versace parfümök széleskörű kínálatában mindenki megtalálhatja az illatot, mely igazán a szívéhez szól.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A Versace megteremtője és szellemi atyja, Gianni Versace, eredetileg költőnek készült. Édesanyja varróműhelyébe segített be, mint asszisztens, végül annyira megszerette a ruhák, kelmék és divatrajzok világát, hogy 25 éves korában a divat fővárosába, Milánóba ment jelmeztervezőnek. Itt hamar felfigyeltek kivételes tehetségére, és arra, hogy milyen hihetetlen figyelemmel és kreativitással nyúl az anyagok után, így nem volt meglepő, hogy első, már Versace név alatt prezentált bemutatója óriási sikert aratott 1978-ban.

Azóta a Versace Group luxus-ruhakölteményeket, kiegészítőket, parfümöket, kozmetikumokat és bútorokat tervez és árul különféle márkanevek alatt.  Gianni egészen 1997-ig vezette a Versace divatházat, mígnem egy féltékeny rajongója saját Miami Beach-i háza előtt lelőtte. Ezt követően bátyjai lettek a cég igazgatói, húga Donatella pedig a stílusigazgató. E tragédia ellenére a Versace divatház azóta is virágzik, és a divatvilág dobogós helyét senki nem vitatja, olyan sztárok működnek közre a márka népszerűsítésében, mint Madonna, Jennifer Lopez, Angelina Jolie vagy épp Lady Gaga. Kevesen tudják, hogy a Versace parfümökön is található logó egy medúzafejet formáz. Gianni görög mitológiához és irodalomhoz fűződő szenvedélyes rajongása miatt választotta e mitológiai alakot: elég egyetlen pillantás a Versace stílusra és az ember örökre elveszhet benne.

Versace 1981-ben adta ki első parfümét – nőknek tervezve, nemes egyszerűséggel Gianni Versace néven, ami akár a 80-as évek párlata is lehetne. Ciprusos-virágos jegyei a kor legkedveltebb összetevői voltak. '84-ben aztán egy klasszikus férfi illattal is kedveskedtek a Versace rajongóknak: a L'Homme parfüm igazi bőrös illat, meleg, de egyben fűszeres is, pikáns, a zöld jegyektől mégis friss parfüm.

1992-ben megszületett a Versace ház első legendás parfümpárosa a Versus Donna és Versus Uomo. A '90-es évek egyik meghatározó illatai voltak, mára azonban megszűnt a gyártásuk.

1994-től indul útjára a Versace Jeans parfüm sorozat. Ötletes, hengeres fémdobozban, a farmermániára válaszolva, valamint a fiatalos stílust követve a Jeans sorozat mindig új és új taggal bővült, mint például a Baby Blue Jeans, Baby Rose Jeans, Black Jeans, Green Jeans, Yellow Jeans, White Jeans...stb. Ma már csak a két legsikeresebb illat kapható közülük, a karakteres, jellegzetesen ánizsos Blue Jeans és az édeskés, epres Red Jeans. Ők is már a Versace leányvállalata, a Versus márka alatt futnak.

Mivel a divatház szeret illatpárosban gondolkodni, nem meglepő, hogy a Jeans sorozat gyártását követően kiadták a Versace Man és Versce Woman parfümöt. Ez a páros az elegáns, klasszikus Versace vonalat képviselik, a céltudatos nők és férfiak illatát jelentik.

Nem kell sokat várni az igazi Versace nagyágyúra, hiszen a Crystals parfüm sorozat 2004-es megjelenése óta minden eladási toplistát ural és birtokol. A sorozat első darabja, a Crystal Noir egy felejthetetlen és igen karakteres füstös illat, kókusszal, tubarózsával és meggyel, a fülledt erotika jegyében. Lágyabb, tisztább és hétköznapokra szánt párja, a Bright Crystal parfüm az egyik legüdébb gyümölcsös-virágos illatok egyike, megjelenése óta a népszerűségi lista vezető tagjai közt szerepel. A sorozat legfiatalabb darabja a Yellow Diamond 2011-ben került piacra, és kellemes, könnyed, virágos illatával hamar belopta magát a vásárlók szívébe.

A divatház a klasszikus, görögös stílushoz tért vissza, mikor megalkották a Versace Pour Homme és Versace Pour Femme illatpárost. Majd 2009-ben, eleget téve a zöld illatok térnyerésének, piacra dobták a nagy sikerű Versense parfümöt is, ami semelyik, addig megjelent Versace illathoz nem hasonlít. A görög stílusba öltöztetett vonalat aztán az Eros kollekció tagjaival, illetve a Dylan Pour Homme és Dylan Pour Femme parfüm változatokkal bővítették.