• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Vera Wang

Vera Wang Parfümök Vera Wang

 
setCustomerId#a8p18bgj5p9vj8nvf4op1fsnp77hhfm5#category#Parfümök>Vera Wang

Vera Wang, a menyasszonyok kedvence

Vera Wang New York-i divattervező jómódú kínai bevándorlók gyermeke nemcsak kiváló táncos, hanem eredményes műkorcsolyázó volt. A divat világába már korán belekóstolt, hiszen az egyetem elvégzése után a Vogue divatlap szerkesztője lett, majd teleszívva magát a divattal Ralph Laurennél folytatta munkáját. Esküvőjére saját maga tervezte a ruháját, mivel elégedetlen volt az akkori választékkal. Innen már egyenes út vezetett a menyasszonyi ruhák világába, hiszen megnyitotta menyasszonyi ruhaboltját, melyben kezdetben más tervezők ruháit árulta, később saját kollekciókat álmodott meg.


Hallatlan népszerűségnek örvendenek esküvői ruhái, a menyasszonyok között igazi kuriózumnak számít, ha valaki a nagy napon Vera Wang ruháját viselheti. Ruhája főszerepet kapott a kultikus sorozat, a Szex és New York filmváltozatában is, melyben Sarah Jessica Parker viseli egyik ruhakölteményét. A menyasszonyi ruhák mellett estélyi ruhákat is tervez, melyet a legnagyobb sztárok viselnek a vörös szőnyegen.


Vera Wang hamar felismerte, hogy a ruhái mellé megfelelő parfümöt is kell kínálnia a nála vásárló menyasszonyoknak, így születtek meg első parfümjei, melyek az örök menyasszonyi illatok közé tartoznak.

Legismertebb parfümje a Vera Wang, mely megnyerte a legjobb parfüm díját 2003-ban. A virágos jegyekben gazdag parfüm ártatlan és romantikus egyben, köszönhetően a rózsának, gardéniának, jázminnak és liliomnak.


A Princess sorozat hercegnőként ünnepli a nőket. Játékos és bájos illatai minden korosztályhoz passzolnak. A Flower Princess igazi virágos-gyümölcsös parfüm, rendkívül gazdag összetevőkkel, melyekben a bájos virágokat a vízililiom, mimóza, narancsvirág és rózsa jeleníti meg. A mandarin és sárgabarack játékosan édes jegyei üdítő akkordot alkotnak.

A Rock Princess igazi lázadó és vibráló illat, melyben az édes és krémes összetevők, mint a kókusz és málna pikáns illattá állnak össze. Az írisz tiszta illata, és a kasmírfa púderes jellege tompítanak az édes felhangon.


Púderes és ártatlan illatok kedvelőinek készítette a Truly Pink parfümöt, mely szakít a hagyományos „rózsaszín” illattal: a rózsa mellett a gyöngyvirág és írisz földes jegye elegáns és bőrre simuló illatélményt kínálnak.A Bouquet a valódi díva illata. Friss és elegáns illat, mely könnyed illatfelhőként simul a bőrre. A nárcisz gyengéd jegye mellett a lonc erőteljes és mézédes illata kap főszerepet, melytől a parfüm szikrázóvá és nagyvilágivá válik. A ritkaságnak számító íriszgyökér karaktere a legkifinomultabb orrot is elcsavarja.

"Vera Wang" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás