Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Trussardi

Több figyelmet érdemel ez a márka, különösen ha parfümökről van szó. Az agár-logós Trussardi ikonikus illatokat sorakoztatott fel története alatt – sikk, elegancia, büszkeség és hagyományápolás üvegbe töltve!

1911-ben járunk, amikor Dante Trussardi megalapította a bőrkesztyűkkel foglalkozó cégét – a világháborúk alatt az olasz hadsereg is vásárolta kesztyűit. Halála után a családi vállalkozás megmaradt, de a termékskálát csak a hetvenes években kezdték bővíteni pénztárcákkal, övekkel, bőröndökkel és cipőkkel, még mindig a kézzel készített, minőségi bőrtermékekkel foglalkozva. Tíz év múlva már 120 üzletük volt világszerte – és már különböző divatcikkeiket is piacra dobták, mint a napszemüvegek, parfümök, farmerek és lakberendezési termékek. 

Az első páros, a Donna és az Uomo parfümök legendássá váltak és a mai napig elérhetőek (egy 2011-es megújulással), ami nagyon ritka ezen a piacon. Finom, elegáns letisztult illataik sora következett ezután – a Riflesso és a My... kollekciók mind rendkívül népszerűek lettek. A parfümök designban is követik ezt a puritán zsenialitást: visszafogott színek, egyszerű vonalak és praktikum a klasszikus agaras logóval. Mára nem kevesebb, mint 29 illatot adtak ki, és ez a lista meglepően időt állónak bizonyult, bizonyítva a fenomenális kompozíciókat. 

2013-ban a logó negyven éves évfordulóját egy szemkápráztató rövidfilmmel ünnepelték „Sky Watcher” néven – varázslatos hangulata egészen magával ragadó. Ha eddig nem ismerte termékeik és illatszereik szellemiségét, érdemes megnézni, pontosan bemutathatja Önnek.