Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Tom Tailor

Mindenkinek fontos a mindennapi kényelem és a minőség. Tom Tailor megadja nekünk azt, amire szükségünk van, úgy a ruházati termékeivel, mint a Tom Tailor parfümök változatos kínálatával.

A német Tom Tailor divatmárka Hamburgban született 1962-ben. A Tom Tailor klasszikus, de trendi ruhákat készít, férfiaknak és nőknek ugyanúgy, mint gyerekeknek és fiatal felnőtteknek. A márka a megfizethető divatot képviseli, s aki Tom Tailor ruhát hord, biztos lehet benne, hogy minőséget vásárolt. A Tom Tailor ruhák, úgy mint a kiegészítők és parfümök, kényelmesek, egyszerűek és annyira elegánsak, mint amennyire a hétköznapi életben szükségünk van. Az első Tom Tailor parfüm 2006-ban került a parfüm piacra. A márka a ruhák színvonalát ültette át a parfümüvegekben, így minden korosztály megtalálja magának a hozzá illő Tom Tailor parfümöt.

Egy ilyen sikeres márka, mint a Tom Tailor ontja magából a finomabbnál finomabb illatokat. Olyan ma már egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen beszerezhető parfümpárosok szerepeltek a márka történetében, mint a Bodytalk Man és Woman, a New Experience man és woman, a Speedlife Man és Woman, az Ocean man és woman vagy épp a Rock Your Life For Him és For Her. 

A ma még mindig kapható, csodálatos illatú Tom Tailor Liquid Woman női parfümöt 2010-ben ismerhette meg a nagyközönség. A parfüm szívillatában a lágy jázmin, a tüskés rózsa és a friss illatú narancsvirág jelenik meg. A Tom Tailor Liquid Woman bűvöletbe ejtő illatkompozíció, amely a különleges pink parfümüveggel igazán csajos megjelenést biztosít. A parfüm férfi illatpárja, a Tom Tailor Liquid Man parfüm fás-vaníliás kettőse a hétköznapi úriembereknek való. A parfümben a tonkabab és a szantálfa variánsa adja meg a fő vonalat, a fűszeres hatásról a rozmaring és a fekete paprika gondoskodik. 

A továbbiakban látott napvilágot a Tom Tailor East Coast Club, vagy a mai napig nagyon népszerű Tom Tailor Urban Life, majd a Tom Tailor Exclusive, később pedig a Be Mindful illatpáros.