Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Tom Ford Parfüm

Misztikusan fűszeres, titokzatos és összetett – Tom Ford parfümjei izgalmas kreációi alkalmat teremtenek!

Tom Ford 2005-ben elhagyta a Gucci divatházat, mint kreatív igazgató és saját nevével fémjelzett márkát indított. A XXI. század első igazán exkluzív divatcikkeit indította útra. 2006-ban mint webshop, majd 2007-ben üzletet nyitott New York-ban – mára 98 saját üzlete van világszerte, többek közt Milánban, Tokyoban, Las Vegas-ban, Dubai-ban és Sanghai-ban. 

A Black Orchid volt az első parfüm a Tom Ford márkától – kifejlesztettek egy különleges fekete orchideát, amelynek kivonatát szappanokhoz, testápolókhoz és parfümökhöz is felhasználták. „Női illat... tele meglepetésekkel” – így jellemezték az új parfüm illatát, ami kezdetben csak nagyon kevés üzletben volt kapható. A mai napig exkluzív, modern és gazdag illat a parfümök palettáján: egy sötét, titokzatos és mégis sokszínű aroma, amelyben a csokoládé, az orchidea, a szantálfa és a fűszeres citrusok valami hihetetlen táncot járnak. Sokaknak inkább uniszex illatnak bizonyult. A Velvet Orchid továbbviszi a fekete orchidea éterien vonzó illatát, azonban virágos-édes illattal – a rum és a konyak ellensúlyozza a vaníliát, a jázmint és a narancsvirágot és mindezt megkoronázza a mirha és a rózsa. Púderesen szexi, inkább fűszeresen téli illat, mint könnyed nyári. 

A 2012-ben kiadott Tom Ford Noir a félhomályba burkolózó, titokzatos jóképű férfi megtestesítője parfümben – a fás-borostyános illat sötét és misztikus aurát teremt, egyszerre klasszikus és borzongató a lehető legjobb értelemben! Ez az illat biztosan nem jön szembe az utcán: a bőrös jegyek és a feketebors mellett mégis kiérződik a rózsa és az ibolya, viselőjét kiemeli környezetéből. Gótikus és elegáns – ez a parfüm öltöztet! 

Tom Ford parfümjeit mindenképp érdemes tesztelni bőrünkön: ez a fajta illatgazdagság és jegyeinek sokszínűsége nagyon különböző módokon illatozhatnak rajtunk órák elteltével. Mindannyian különleges, alkalmi lehetőségek a bennünk rejlő bukott angyal felfedezésére!