Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Replay

A világszerte méltán híres Replay farmereken kívül csodálatos illatkombinációikkal is találkozhatunk minden valamire való parfümériában - dögös, lendületes és egyénre szabott!

A Replay az olasz márkák közül talán az egyik legismertebbnek mondható, hiszen a kifutókon és a bevásárlóközpontokban egyaránt találkozhatunk vele. A Replay története 1978-ban kezdődött: akkoriban a Replay neve összeforrt a stílusos farmerekkel, a márka ugyanis kiváló anyagokból készült, vagány olasz stílusú farmernadrágok gyártásával foglalkozott csak eleinte. Mára a Replay világszerte ismert és népszerű márka lett főleg a fiatalok körében. A napszemüvegek, felsők, kiegészítők, parfümök és cipők egy új életérzést hoztak a divat világába. Termékeit elsősorban fiatalok hordják, a Replay által készített parfümök között azonban a már az idősebb generáció is megtalálja a neki valót.

A Replay márka általában páros parfümkreációkat alkot: az egymáshoz passzoló női és férfi illatok ideálisak pároknak. A Jeans Spirit! for Her parfüm kellemes, nőies illatát a bazsarózsa és a gyömbér vegyülete adja, melyeket a maracuja, az ibolya és a lágy pézsma bolondít meg. A parfüm illatpárját, a Jeans Spirit! for Him parfümöt a tengeri aromák sós illata jellemzi, amelyet a mandarin és a pacsuli tesz parfümös elixírré. 

A Replay Your Fragrance! for Her női parfüm a kacérabb lányok illata. Piros bogyós gyümölcsös illatában keveredik az eper bujasága, az orchidea és a cédrus érettebb együttesével. A Replay Your Fragrance! Refresh női parfüm elődjétől csak pár összetevőben tér el, így egészül ki a málnával és a naranccsal. A Replay Your Fragrance! Refresh férfi parfümje pedig egy üdeséget árasztó, borostyános-cédrusos illat. A kollekció érdekessége, hogy ha úgy érezzük, már múlik a hatás, kis vízzel felfrissítve a korábban befújt testrészünket, újraindíthatjuk a parfüm aromáját.

2015-ben a Replay Stone, 2017-ben pedig a Replay #Tank és a Replay Signature kollekciók indultak útjukra. A Stone parfümök visszafogott, érettebb, elegánsabb stílust képviselnek - játékos üvegeik ellenére is - míg a #Tank parfümök energikus, erőt sugárzó, a Replay divatvilág modern oldalát megragadó kompozíciók. A Signature illatok a Replay márka szellemiségét kívánják átültetni az illatszerek világába érzéki, csábító, titokzatos mégis szelíd aromáikkal.