• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Parfüm szettek

Szűrés

Parfüm szettek

Mára már szinte minden divatház elkészítette a saját illataihoz tartozó parfüm szetteket. Ezek a parfüm szettek szép csomagolásuknak köszönhetően kiválóak ajándéknak, de akár magunkat is meglephetjük a kedvenc illatunkhoz tartozó parfüm szettel.

A legtöbb parfüm szett egy bizonyos illat, különböző termékeit tartalmazza, tehát például a parfüm szett állhat egy parfümből és egy hozzá tartozó tusfürdőből, ilyen a parfüm áruház kínálatában is kapható Mexx Woman parfüm szett, amely egy 20 ml-es EDT-t és egy 50 ml-es tusfürdőt tartalmaz. Természetesen a különböző divatházaknál a parfüm szettek összeállítása sokféle lehet, tartalmazhat például a parfüm mellett testápolót, mint a Nina Ricci Nina parfüm szett, ami egy 80 ml-es EDT-t és egy 100 ml-es testápolót tartalmaz. De olyan parfüm szettek is vannak, amik dezodort, arckrémet vagy esetleg valamiféle sminket tartalmaznak. A parfüm szettek az olcsó parfümök kategóriába sorolható, hiszen sokszor kedvezőbb az áruk, mint a kiegészítő nélküli társuknak. A parfüm szettek összeállításának tehát csak a divatház képzelete és persze terméklistája szabhat határt.

A legnépszerűbbek azok a parfüm szettek, amelyek a parfüm mellet két másik terméket is tartalmaznak és ezek általában: egy tusfürdő és egy testápoló. Ilyenek többek között a Bvlgari Omnia Crystalline parfüm szett, amely a 40 ml-es EDT mellett tartalmaz egy 75 ml-es tusfürdőt és egy 75 ml-es testápolót is, de ilyen parfüm szett még a Christina Aguilera by Night parfüm szett, ami egy 15 ml-es EDT mellett tartalmaz egy 50 ml-es tusfürdőt és egy 50 ml-es testápolót.

De természetesen nem csak női parfüm szettek léteznek, hanem a nagy divatházak a férfi illataikhoz is készítenek hasonló parfüm szetteket. Ezek a szettek leggyakrabban a férfiak által kedvelt deo stiftet és/vagy valami féle borotválkozó szert tartalmaznak. A Giorgo Armani Aqua di Gio parfüm szett például 100 ml-es EDT mellett egy 75 ml-es deo stift-et tartalmaz, de van a férfi parfüm szettek között is olyan, ami testápolót vagy tusfürdőt tartalmaz ilyen parfüm szett többek között az Azzaro Chrome parfüm szett, amely tartalmaz egy 100 ml-es EDT-t, egy 75 ml-es after shave balzsamot valamint egy 75 ml-es tusfürdőt.

Sok parfüm szett tartalmaz a parfümös termékek mellett valamiféle ajándékot is. Legtöbbször egy neszesszert, ami a férfiak és nők számára is hasznos kiegészítő lehet. A parfümcenter online parfüméria választékában is kapható neszesszeres parfüm szettek között van például a Versace Bright Crystal parfüm szett, amely a 90 ml-es EDT és a 100 ml-es testápoló mellett egy ajándék neszesszert is tartalmaz, de a férfi parfüm szettek között is találunk hasonlót, mint például a Versace Versace Pour Homme parfüm szett, ami a 100 ml-es EDT és a 100 ml-es tusfürdő mellett szintén tartalmaz egy neszesszert.

A női parfüm szettek nem csak neszesszert szoktak tartalmazni, hanem kistáskát vagy akár karkötőt is. A táskát tartalmazó parfüm szettek közé tartozik többek között a Versace Crystal Noir parfüm szett, ami a 90 ml-es EDT és a 100 ml-es testápoló mellett egy táskát is tartalmaz. Az egyik legexkluzívabb parfüm szett pedig a Paco Rabanne Lady Million parfüm szett, amely tartalmaz egy 50 ml-es EDT és egy különleges karkötőt.

A parfüm webshop tehát nagy választékban kínál parfüm szetteket, melyek gyönyörű csomagolásuk által tökéletesen ajándékok férfiaknak és nőknek egyaránt. Szerezze be Ön is a saját parfümjének megfelelő parfüm szettet a hozzá tartozó ajándékkal együtt. Figyelje akcióinkat és vásároljon parfüm szettet nálunk a legkedvezőbb internetes árakon. Csak pár kattintás, hogy otthonról is kényelmes és egyszerű legyen a parfüm rendelés.

setCustomerId#3afoedij3iqnqcadtu3jhpquko8h6kti#category#Parfümök>Parfüm szettek