• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Feromon parfümök, feromonos termékek

Szűrés

Feromon parfümök, feromonos termékek

Manapság egyre több feromon tartalmú szépségápolási cikkről hallhatunk a médiában. Sokan erősen kétkedve fogadják őket, míg vannak elégedett hívei is, de akadnak, akik nem is igazán tudják, miről is van szó pontosan. Vizsgáljuk hát meg a kérdést: mi is az a feromon?

A feromon olyan kémiai vegyület, melyet az állatok illetve emberek szervezete termel, és kimagasló szerepe van a kommunikációban. Az állatok például feromonjaik kibocsátásával jelölik meg területüket, általa ismerik fel fajtársaikat, a semleges, vagy ellenséges fajokat, és a feromonok segítségével találnak maguknak párt. Az embereknél is, nem csak, de leginkább a párválasztás esetében játszik nagy szerepet.

A feromon izzadságunk és leheletünk által kerül a levegőbe, de a tévhitekkel szemben egyáltalán nincs illata. Bár az orrunkkal érzékeljük, de a hagyományos értelemben vett szaglószervünktől mégis teljesen függetlenül. Valójában az orrüreg hátsó részében található Vomeronosal Organ (VNO), másik nevén Jacobson-szerv, fogja fel őket, innen kerülnek az idegpályáinkra, melyeken át eljutnak az agyunkig, ahol tudat alatt dekódoljuk azokat, majd reagálunk rájuk. A feromonok irányítják érzelmeinket, döntenek vágyainkról, ellenszenvről, szimpátiáról, szerelemről és szexuális érdeklődésünkről. Szexuális tevékenységeinkhez elengedhetetlenek!

A manapság kapható feromon tartalmú parfümöket nem úgy kell elképzelni, mint valami szerelmi varázsszert. Senkinél nem fogja előidézni, hogy befújja magát, és az ellenkező nem tagjai rávetik magukat. Mindössze annyi szerepük van, hogy a már meglévő, saját feromonjainkat még aktívabbá tegyék. Mivel korunkban igen sokat ártunk természetes feromonjainknak az állandó fürdésekkel, dezodorokkal, testáplókkal, egyéb krémekkel, és nem utolsó sorban öltözetünkkel, előfordulhat, hogy erősen meggyengül hatásuk. Ezért jól jön nekik egy kis támogatás, melyet megadhatunk ezekkel a készítményekkel.

Tehát a feromonok igenis létező vegyületek, hatásuk bizonyított, és kommunikációnk, mi több, életünk alapvető részét képezik! Ne sajnáljuk kipróbálni, vagy akár használni a feromonos parfümöket, hiszen a civilizált élet és a társadalmi elvárások visszaszorították természetes feromonjaink intenzitását és szerepét. Pedig sokkal eredményesebbek lehetnek, mint például egy jól kiválasztott ruha.


setCustomerId#qs11ju89ocn5ptlb7mp3fg3igkr05v6c#category#Parfümök>Feromon parfümök, feromonos termékek