• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - P6

Szűrés

P6 Parfümök P6

 
setCustomerId#oc10aulku0plva9t7pbvgl5qd8j2h106#category#Parfümök>P6

P6 - a feromonok erejével

A P6 parfümök gyártója, a németországi Orion, Európa egyik legnagyobb erotikus kiegészítő forgalmazója, amely ma már világszerte 170 üzlettel és kiterjedt online hálózattal szolgálja az ügyfeleit.

Az Orion egyik legnépszerűbb terméke a P6 parfümcsalád, amely valójában egy koncentrált feromon készítmény, amely észrevétlenül kölcsönöz csábító aurát a férfiaknak. A test által kiválasztott feromonok a felelősek az ellenkező nem érdeklődésének felkeltéséért és ezek az anyagok táplálják a testi vonzalmat is. A feromonokat testünk automatikusan kiválasztja, és a leheletünkkel, illetve az izzadságunkkal kipárologtatja, de a mindennapos tisztálkodás során ezt az anyagot többnyire lemossuk.

P6 parfümjei tulajdonképpen a tisztálkodás során elveszített feromonmennyiséget pótolják úgy, hogy a megmaradt feromonjainkat felerősítik – így tisztán évezhetjük a csáberőnket. A P6 Klassiker például egy nemes férfillat erőteljes feromon-koncentrációval, a viselése nem feltűnő, a magas mesterséges feromon koncentrációval viszont mégis szinte mágikus hatást képest kifejteni a környezetére. A készítmény tollparfüm formájában is kapható, így tényleg, igazi, észrevétlen társa a hódításban, bármikor.

P6 Der Klassiker Super 2x egy illatmentes, valódi feromon szérum, ezt akár más parfümmel együtt is viselhetjük – mivel a feromonok önmagukban semleges illatúak, így a használata gyakorlatilag észrevétlen marad.

Igazi fegyver a Der Klassiker Mega 10x egy tízszeres koncentrációjú szérum, amely nem csak az intenzitása, de hosszú hatása miatt is tökéletes, ideális választás, ha izgalmas együtt töltött időre vágyunk.

"P6" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
5.0
  ( 5.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
5

A szexi csalogató illata megnöveli a társasági életed női szereplőit, az önbizalmad. Célszerű összejövetelekre egy-két fújást megejteni. Illata jó. A kutatások bizonyítják, hogy a szexuális vonzódás együtt jár a feromon hatással, a verejtékezéssel, amelyet egy férfi bevethet