Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Valentin: az alkalom, nem az ok!

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe - még ha legalább annyi ellenzője is van, mint híve. A szerelem a mindennapi kedves gesztusokból áll - mikor azt mondjuk, vigyázz magadra; mikor kései hazaérésnél kész vacsorával várjuk a másikat; mikor nem kérünk semmit a boltból, de a kedvenc csokink akkor is a kosárba kerül. A  szerelem közös munka és öröm, épp ezért kellenek a hétköznapokban is olyan alkalmak, amikor megünnepeljük az együtt aratott apró győzelmeket. Február 14. fixen az egyik ilyen jeles dátum az évben.

Mikor a legszebb az ajándék? Ha személyes! Úgyhogy dobjuk a csokit és a pezsgőt: ha ismerjük párunk kedvencét vagy ízlését - legjobb, ha a kettőt együtt - könnyen taláhatunk számára egy kedves illatot, mely lehet akár egy vadonat új vagy a megszokott, régi imádott illat is. Ne feledjük, a parfüm "kollektív" ajándék, önmagunknak is szól, hiszen az ajándékozott viseli, az ajándékozó pedig élvezi! Egyszerűsítsük le a tépelődő "mitvegyekneki?" köröket, és burkoljuk csábító illatfelhőbe imádottunkat!

Ha még nincs ötletünk - esetleg ez első közös valentin-napunk vagy szorít az idő, hogy válogassunk - pár ajánlat az ideális opciók közül:

Cacharel Amor-Amor: Citrusos-fűszeres bókgyűjtő hölgyeknek! Kacérkodó, könnyed illata illik az alkalomhoz, már a nevével is szerelmet vallunk. Klasszikus illat zamatos mandarinnal a rózsa, a jázmin, a gyöngyvirág csokrában, mindez a vanília és a tonkabab ölelésében.

CHLOÉ - Love Story: Púderes és letisztult - szinte selymesen tiszta illat, könnyed és bódító narancsvirággal, meleg pézsmával - szerelem első szippantásra! Romantikusan légies akkordjai bármely randit feldobják, nemcsak Valentin-napon.

Diesel - Loverdose: Fűszeres és csábító, fülledt téli éjszakákra ajánlott, kifejezetten fegyverviselési engedélyhez kötött a hölgyek részéről! A krémesen puha jázmin sötétebb, szexibb oldalát ismerhetjük meg általa a vanília likőrszerűen részegítő aromájával és az igéző ámbrával. Üvege pedig illő az ünnephez! 

Moschino - Toy Boy: Flörtölős, kelletősen pimaszkodós illat urak számára - füstös, fűszeres és egyedi! A fekete mackóba bújtatott rózsás-misztikus akkordok kellemes egyensúlyt teremtenek a friss és a komplex illatok világban - csak merészeknek ajánljuk! Párosíthatjuk női megfelelővel - mind a Moschino - Toy 2 Eau de Parfum, mind a Moschino - Toy 2 Bubble Gum Eau De Toilette mackó lány is lehet a barátnője ennek a játékos maci fiúnak!

Antonio Banderas - Blue Seduction: Munka után edzés, azt követően Valentin-napi vacsora? Legyél változatlanul elbűvölő és magabiztos, indulás előtt dobd be a táskába a csábítás mesterének zsebparfümjét! Szofisztikált, friss és tiszta érzetű, aromás illat, sportos és mégis elegáns - a hódítás legkönnyedebb eszköze.

Givenchy - Gentleman: Egy igazi úriember illata! Lepjük meg kedvesünket ezzel a parfümmel, a hatás nem marad el: időtlen klasszikus, kívánatos és vonzó illat! A nyitányt felüti a körte, amit az írisz és a bőrös jegyek követnek. Teljes harmónia és céltudatosság. Bár elsősorban itt a Givenchy Gentleman Eau de Toilette-re gondoltunk, a Givenchy Gentleman Eau De Parfum ellenállhatatlansága és a Givenchy Gentleman Eau De Parfum Boisée karakteresen stílusos illata mellett sem megy el egy hölgy sem szó nélkül!

Egymásnak teremtettek Titeket? Őket is! 

Jean Paul Gaultier - La Belle és Le Beau: Egy égben köttetett kapcsolat! Az elegancia, a céltudatos magabiztosság vezérli mindkét illatot. Az arany nyakékes La Belle Eau de Parfum tónusait a zamatos, friss körte és az édes vanília kettősége határozza meg leginkább. Szexi, mégis szofisztikált, a virágos jegyek a háttérben kellemes aurát teremtenek a vanília melegségének. A Le Beau Eau de Toilette hasonlóan roppanós nyitányában a bergamott lassan átadja a helyét a kókusznak és a kókuszpálmának: a fás-aromás illat enyhén édes, egzotikus aromája bókgyűjtő, egyaránt tudjuk ajánlani nappali és esti viseletre is! Ők Ádám és Éva, még a Paradicsomban!

Antonio Banderas - The Icon Woman és The Icon: Friss és lendületes, igazi dinamikus duó! A The Icon Woman Eau de Parfum vérpezsdítő és gyümölcsös első pillanatait virágok felvonulása követi: a narancsvirág és a jázmin tánca könnyed és feminim, lágyan beleolvad a vanília és pézsma puhaságába. A The Icon Eau de Toilette tiszta, kellemes illata valódi "frissen a zuhany alól" érzet! Felnőtt, maszkulin, spanyol hódító: ideális mindennapokra és különleges alkalmakra is - kiváló azon uraknak, akik tisztában vannak saját értékeikkel, szeretik a laza, szolid stílust. Közvetlen és imádnivaló páros - mint egy modernkori Barbie és Ken! 

Paco Rabanne - Fame Parfum és Phantom Parfum: A futurisztikus szeretők! Paco Rabanne designjai mindig is azonnal világhírűek és felismerhetőek voltak, de a Phantom és a Fame robotos üvegcséi külön divatot teremtenek. A Fame Parfum saját kollekciójának a harmadik tagja már - a trópusi koktélok új, hedonista dimenzióba emelése! A gyümölcsös-édes illat a leszáradással kissé púderesebb és szelídebb, mint első benyomásra: a mangó és a jázmin tónusai a pézsmával egy vonzóan meghitt és csábító aurát teremtenek, csipetnyi tengerparttal a háttérben. Törékenyen feminim, mégis csábítóan mesés! A Phantom Parfum sem marad el mellette, hiszen a gazdag kompozíció öszettetségében felülmúlja kollekciójának előző tagjait, neki a fűszeres fülledtsége bontakozik ki igazán. Az addiktív vanília és levendula a cédrussal egy izgalmas és emlékezetes attitűddel egészítheti ki a zakót és a félig kigombolt inget. Határozottan ajánljuk olyan randevúkra, ahol a 'nem', mint válasz, még csak nem is opció!