Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

A legjobb női parfümök férfiak szerint

Mi kell a férfinak, ha az orráról van szó? A női parfümök nem csak nőknek készülnek, az is fontos, milyen hatással vannak az ellenkező nemre. A legnépszerűbb illatok között egyaránt ott vannak a Nina Ricci és a Chanel remekművei.

Abszolút nyerő a fás illat

Miért hordanak a nők parfümöt? Ennek természetesen számtalan oka lehet. Van, aki számára önkifejezés, hogy éppen milyen illattal libben ki az utcára, ezért ruházattól, évszaktól és hangulattól függően választ magának parfümöt. Van, aki a többi nőt próbálja lenyűgözni, egy különleges és egyedi döntéssel pedig önmaga is különlegessé válni. És persze van, aki az ellenkező nemnek szeretne tetszeni, a „kémiához” pedig szükség van a tökéletes választásra. Éppen ezért lehet fontos sok nőnek, hogy mik a legjobb női parfümök férfiak szerint. Erre persze nem lehet sem röviden, sem egyszerűen válaszolni, egészen biztos, hogy ennek a cikknek a terjedelme sem lesz elég arra, hogy megfejtsük a problémát. Próbálkozni viszont lehet és kell – nemcsak nekünk, hanem a parfümöt viselő hölgyeknek is. Azt például több cikk és blogbejegyzés taglalta már, hogy némely pasinál a fás illat abszolút nyerőnek számít. Persze a skála itt is széles: lehet ez cédrus, ébenfa, szantál vagy akár rózsafa. Az illatokat a legtöbb márka fűszerekkel és virágokkal vegyíti, hogy megalkossa a legtökéletesebb végeredményt.
 

Francia elegancia: Nina Ricci és Chanel

Szintén népszerű a férfiaknál a Nina Ricci remekműve, a Nina. Ez 2012-ben a negyedik legnépszerűbb illat volt Franciaországban, amelyről tudjuk, hogy a parfümök őshazája, azaz illik adni a franciák véleményére. A jellemzések szerint a Nina egyszerre flörtöl és kacérkodik, lime-os és almás hatására könnyű felfigyelni. Sőt inkább lehetetlen nem felfigyelni. A márka az elegancia és a nőiesség megtestesítője, nem meglepetés, ha a férfiak szerint a nyerő kategóriába tartozik – ráadásul a parfüm külső megjelenése szintén egyedi és kifinomult. A Chanel is erős olyan illatokban, amelyek férfiorral megnyerőek: a Coco Mademoiselle, az Allure Sensuelle és a Chance – amely leírása szerint felruházza viselőjét nőiességgel és pikantériával – egyaránt komoly hatást vált ki a másik nemből. A Coco Mademoiselle talán a legnépszerűbb: ez a 2001-ben forgalomba hozott, a fiatalabb korosztályt megcélzó, rózsás, vaníliás illat érzékiségével magabiztossá tesz minden nőt.