Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Lolita Lempicka Parfüm

A Lolita Lempicka üvegcsék és illatok mintha egy tündérek lakta vidékről származnának – utánozhatatlanul egyedi, exkluzív és fantáziadús kompozíciók.

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

A francia származású, eredetileg Josiane Maryse Pividal néven napvilágot látó kislány édesanyja szabói tudásán elámulva maga is elkezdett ruhákat varrni és tervezni – hat évesen még csak a babái számára, tinédzserként saját magának. A Lolita Lempicka néven ismertté vált márka és alapító ezt az elszánt, a divatot művészetnek és varázslatnak tekintő szemléletet mind a mai napig hordozza és megjeleníti stílusában és termékeiben. A romantikus, nőiesen finom vonalak, a tündérmesék formába öntése mind gyerekkori álmainak megtestülései.

1997-ben az egyik legrégebbi vágya teljesült az első parfüm létrejöttével: a saját nevét viselő illat könnyed és tiszta illata bonyolultabb recept, mint amennyire elsőre tűnik. A púderes, meleg illat egyszerre ártatlan és provokatív – a cseresznye, a vanília és az ánizs egészen különleges kompozíciója és a fantasztikus üvegcse az alma szárába rejtett szórófejjel korszakot indított a cég életében. Az első parfümöt rengeteg almácska követte a sorban – sok limitált kiadású üvegcsével. A Sweet kollekció megtartotta a formát, de az illatok még merészebbek és édesebbek. Az Elle L'aime illatcsalád jellegzetes, hosszúkás üvegben látott napvilágot, amelyre domborművesen került Lolita Lempicka neve körbe az üvegen: az első illatának meglepően citrusos, kókuszos és mégis édeskés jellege okán egy fantasztikus választás a melegebb időszakokra. 

A Lolitaland 2018-ban érkezett és a szárnyas őzikés kupak vakon vetette meg magát minden szépérzékű hölggyel: a parfüm kiérdemelte a prezentációt. A balzsamosan édes, barackos illat kifejezetten szofisztikált és nőies, tündérmesébe illő. A Bellini koktél, mint egyik érdekes jegye az őszibarack aromára rádupláz és egyensúlyba hozza – ettől a minimálisan likőrös zamattól érettebb és érdekesebb illatot kapunk, ami akár egy nyári éjszakára is kellően fűszeres. Könnyen függőséget okoz!