• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Lee Cooper

Lee Cooper Parfümök Lee Cooper

 
setCustomerId#5ig71hhacvrga0mh2e6ha3f7b43sj3fa#category#Parfümök>Lee Cooper

Lee Cooper


Az kelet-londoni Lee Cooper legelső üzlete 1908-ban nyílt meg. Lee Cooper megszületése Európában első olyan márka volt, amely autentikus, vászonszövetből készült ruhákat gyártott. Érdekesség, hogy a Lee Cooper-t nem angolok alapították. Morris Cooper és barátja, Louis Maister hazájából, Litvániából vándorolt az esős Angliába, hogy ott tegyenek egy próbát az üzlettel. A Lee Cooper ruhák kiinduló ötlete az volt, hogy a kelet Londonban dolgozó emberek számára készítsenek megfelelő munkaruhát.

A világháború idejére a Lee Cooper gyárban már 600-an dolgoztak. A két litván okosan ügyeskedett, exportáltak a tengerentúlra és elkezdtek ruhákat gyártani a hadsereg számára. A háború után nehéz idők jöttek a cég történetében, a két jó barát útja is különvált. Louis Maister úgy döntött, ott hagyja barátját, így Morris Cooper egyedül egyengette tovább a vállalkozást. Ekkor nevezte át a társaságot a saját nevére.

A második világháború után, mikor már stabiliziálódott a helyzet Európában, és Angliában is, Lee Cooper kezdett megújulni. Elkezdett farmereket gyártani, és Európában az első farmermárkaként jelent meg. Még az amerikaiakat is megelőzte a kontinensen, hiszen akkoriban Lee Cooper farmer nadrágjai voltak a fiatalok körében a legnépszerűbbek. Hamar sikeressé vált az eredeti megjelenésű pólók, ingek és cipők gyártásával. Az angol fiatalság előszeretettel viselte Lee Cooper ruháit, amelyek sportosak, ugyanakkor elegánsak is voltak.

A kényelem mindig fontos szerepet játszott Lee Cooper kollekcióiban, a mindennapos sportos, de trendi viselet az, ami a Lee Coopert világhírűvé tette. A márka ezt a lezser stílust parfüm formájában is meg akarta örökíteni.

Az RDLC for Women parfüm a sportos hölgyeknek készült frissítő alma és citrom kivonatával. A gyöngyvirág, a pézsma és a bazsarózsa triója teszi az RDLC for Women parfümöt könnyeddé és virágos illatúvá. A parfüm üvege érdekes designt képvisel, ugyanis egy tetoválás mintája látható rajta. Ez a vagány illatkollekció a cédrus és a pacsuli egyvelegével csábít, és visszaidézi az nyári reggelek üdeségét. Az RDLC for Women illat deo spray formában is megjelent, hogy az egész napos rohanás után is finom illatunk kitartson.

A parfüm párja az RDLC for Men illatában hasonló, mint női párja. A parfümben a pézsmát és az almát ugyanúgy felhasználták, utalva a nők és férfiak elválaszthatatlan együttesére. A parfümöt kiegészítették az ánizs és a fahéj kompozíciójával. Igazán férfias illattá azonban a szantálfa és a bergamot varázsolja ezt a parfümöt, amelyek észrevétlenül vonzzák viselőjéhez a hölgyeket. Az RDLC for Men parfüm kiváló választás az olyan férfiaknak, akik követik a divatot, ugyanakkor odafigyelnek arra, hogy megjelenésük mindig férfias legyen.

"Lee Cooper" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás