• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Lanvin

Szűrés

Lanvin Parfümök Lanvin

 
setCustomerId#39snh1l9clms5s81h0jb700rf052m9ta#category#Parfümök>Lanvin

Lanvin

Anya és lánya: a Lanvin emblematikus logója világszerte ismert. Kevesen tudják, hogy e logót Jeanne Lanvin és lánya kapcsolata ihlette. Jeanne-Marie Lanvin szegény kalapos-kisasszonyként kezdte varrónői pályafutását 1883-ban. Saját vállalkozásának indítása után férjhez ment, majd hamar elvált, így egyedül nevelte lányát, akinek maga varrta a ruháit. Nagy sikere lett a bájos lányka kollekcióval, egyre több nő kért hasonló ruhákat. Így merült fel az az ötlet -mely a Lanvin-ház sikerét megalapozta-, hogy a lánykaruhákhoz hasonló női ruhákat is tervezzen.

A húszas években kiegészült a kollekció férfiruházattal, majd szőrmékkel és lakberendezéssel is foglalkoztak. Jeanne Lanvin 1946-ban bekövetkezett halála után családi kézben maradt a Lanvin-ház, melyet később a Louis Vuitton majd a L’oreal divatóriás vásárolt fel. A Lanvin-ház legjelentősebb ágazata az 1920-as évektől a parfüm gyártás lett.

Első illata, az Arpége parfüm minden idők legjobb parfümjei közé emelkedett. Jeanne két fiatal illatszerészt kért fel arra, hogy szeretett lánya 30. születésnapjára komponáljanak egy jó minőségű parfümöt. Így született meg az Arpége, mely az arpeggio (tört hangzat) zenei kifejezésre utal: 62 összetevő szimfóniája, melyben az újszerű aldehidek és virágok játszanak főszerepet. Könnyed, virágos-gyümölcsös változata az Eclat d’Arpege, mely a szikrázó gyümölcsök és a bájos virágok mesés találkozása. Nőies, lágy és finom, melegebb időkben bontakozik ki igazán.

Légies, könnyű és lágyan púderes, egyszóval Oxygene! A különlegesen lágy tej, mint összetevő igen ritka a parfümök között, de nem csak ettől izgalmas az Oxygene. A fűszeres és erős borsos jelleg hamar tiszta púderes illattá válik, köszönhető ez a rózsának, az írisznek és a gardéniának. Az Oxygene Pour Homme pikánsan aromás és fás illat, melyben a fűszerek harmonikus elegye és a fák férfias jellege tökéletes összhangban illatozik a férfiak bőrén. A Lanvin-ház nem kényezteti férfi rajongóit, mivel alig tervez számukra parfümöt. Üdítő kivétel az Oxygene Pour Homme-n kívül a Lanvin L’Homme, mely a férfi természetes és romantikus oldalát erősíti fel. A markáns férfias jegyek mellett frissítő levendula és romantikus jázmin található a kompozícióban.

Rumeur, a francia romantika illata. A rózsa központba helyezése és a köré épített édes szilva a lágy virágokkal elegánsan bájos parfümmé varázsolja a Rumeur-t.

A Lanvin-ház kifejezetten fiatalokat megcélzó parfümje, a Jeanne Lanvin úgy öltöztet, mint egy bájos rózsaszín ruha. Életöröm, érzékiség, és boldogság sugárzik ebből az illatból, köszönhető ez az édes bogyós gyümölcsöknek, a bájos bazsarózsának, és a meleg pézsmának. Az új Jeanne La Rose megtartotta a Jeanne Lanvin édes-bájos bogyós gyümölcsös jegyeit, melyet kiegészít a púderes rózsa és a cédrusfa tiszta illata.

Végy feleségül! Ez a 2010-es évben igen gyakran hangzott el a parfümériákban, hiszen ebben az évben jelent meg az új Lanvin illat, a Marry Me! Telitalálatnak bizonyult az illat, és nem csak a menyasszonyok körében. A megszokott nőies és letisztult Lanvin jegyeket a Marry Me!-ben is felfedezhetjük. Könnyed virágos-gyümölcsös parfüm, maga az önfeledt románc!

"Lanvin" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás