• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - Lady Gaga

Szűrés

Lady Gaga Parfümök Lady Gaga

 
setCustomerId#qjfvbjd5c968hqv81a25okse965l49k2#category#Parfümök>Lady Gaga

A botrányhősnő megmutatta

Mesterien botránkoztatja meg a köztudatot kihívó öltözékével, és őrült fellépéseivel. Lady Gaga első parfümje, a Lady Gaga Fame – Black Fluid igazi különleges illat. Az énekesnő nem aprózta el parfüm megalkotását. Egy kreatív csapat megszervezésével egy igazán egyedi illatot teremtett, amely kitűnik a megszokott parfümök közül.

A Lady Gaga Fame – Black Fluid parfüm egy szürreális világot tár elénk, ahol a sötétség és az árnyékok uralkodnak. „Ha nincs árnyékod, nem a fényben állsz” – mondta Lady Gaga. E gondolat mentén alakította ki a Lady Gaga Fame – Black Fluid parfüm álomvilágát is. A parfüm már színében elrugaszkodik a megszokottól. A Lady Gaga Fame – Black Fluid parfümnek ugyanis éjfekete színe van, ami Gaga szerint az átváltozás alapját jelenti, hiszen a sötétség után a fénybe érkezünk, ahol vár ránk a dicsőség és a hírnév - utalva ezzel a parfüm nevére (Fame).

Lady Gaga illata kivételes összetevőket tartalmaz. Elhíresült ugyanis, hogy a Lady Gaga Fame – Black Fluid parfüm mérget rejt magában. A nadragulya a 18. században kedvelt növény volt a méregkeverők körében, ám egyéb más tulajdonságai miatt a szépségiparban is felhasználták. Ismerve Lady Gaga személyiségét, nem csoda, hogy parfümjében is a másság és az abszurditás tükröződik. A Lady Gaga Fame – Black Fluid parfüm mindezek ellenére egy igazán nőies illat. A sárgabarack nektár és a méz csábító keveréke remekül harmonizál a szúrós sáfránnyal. A jázmin és a tömjén meglepő találkozása érzéki parfümmé varázsolja a Lady Gaga Fame – Black Fluid parfümöt, és a sötét tónusok mellé egy kis csillogást lop az ember szívébe.

A parfüm felbukkanásakor egy videó is készült az illat népszerűsítésére, amelyben Lady Gaga anyaszült meztelenül pózol egy rémálom közepén. A már-már groteszk képekbe átforduló Lady Gaga Fame – Black Fluid parfümöt bemutató videó elérte a célját; megbotránkoztat és témát ad az embereknek. Lady Gaga megint egyedülállót alkotott, nem csak az innovatív parfümkészítési technológiával, hanem parfümje páratlan vizuális megjelenítésével is.

"Lady Gaga" márka értékelése 1 db vélemény alapján:
4.0
  ( 4.0 / 5 )
Értékelés és vélemény írás
4

Nagyon szeretem, bár egy elég erős illat! Nem kell belőle sok, mégis tartós!
Én inkább buliba és este szeretem magamra fújni, mikor egy igazi karakteres illatra van szükségem!