• ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • H-P 9:00 - 17:00
  • +36-20/779-19-24
  • info@parfumcenter.hu

Parfümök - La Perla

La Perla Parfümök La Perla

 
setCustomerId#qqhkicjabvvpslpb68iggrsd7pj3bojs#category#Parfümök>La Perla

La Perla – a női fehérneműk forradalma

1954-ben Ada Masotti megnyitotta Bologna-ban egyedi fehérnemű boltját La Perla (A Gyöngy) néven, mely a tradicionális formák és magas minőség szinonimája lett. A ’60-as években a vibráló színek mellett a női fűzők merevségétől mentette meg a nőket a test vonalát követő fehérneműikkel. 1970-es években a vállalat kibővítette kínálatát fürdőruhákkal, melyek a La Perla megszokott minőségében és nőies vonalvezetésével készültek.

A ’70-es évek végén, a feminista mozgalmak hatására a csipke, selyem és bársony fehérneműk kerültek előtérbe, az addigi egész testet takaró darabok helyett szinte falatnyi melltartók és alsóneműk kerültek ki a La Perla varrógépei alól, majd a ’90-es évek minimalizmusa után a 2000-es évek „végzet asszonya” számára terveztek meseszép darabokat.

A La Perla csodás fehérneműinek nagy rajongója Sarah Jessica Parker a Szex és New York sztárja, valamint Greta Garbo. A la Perla luxusfehérneműk magas ára garantálja a minőséget és exkluzivitást.

Charme: Bűbáj néven, édes és roppant nőies parfümöt alkotott a La Perla, melyben a vanília krémesen édes jegyét a füstös ámbra és az érzéki pézsma von csábító köntösbe. Az egzotikus lótusz ártatlan illatát a fanyarul friss bergamott és púderes rózsa jázminnal körbefont akkordja követ. A Charme nőiesen elegáns illata időtlen és visszafogott, mely a letisztult vonalakhoz illik leginkább.


Csábító, érzéki és füstös J’Aime La Nuit kifejezetten esti programok nagyszabású illata, mely szakít az édes jegyekkel, helyette a zamatos körte és az erotikus felhangú orchidea áll a középpontban.

 


La Perla arculatába illő vadiúj illattal jelentkezett 2011-ben. A Divina a nőiesség és az érzékiség szimbóluma, melyet a parfüm kampánya is kiemel. Izgalmas az illat fejjegye, melyben a pezsgő, mint illatjegy szerepel az eperrel és a mandarinnal együtt. A La Perla illatai bájos eleganciát jelentenek, a Divina egy glamúrosabb vonalat képvisel a luxus fehérneműk királynőjénél.

"La Perla" márka értékelése 0 db vélemény alapján:
0.0
  ( nincs értékelve )
Értékelés és vélemény írás