Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

John Richmond Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-
2 termék

Anglia több tehetséges divattervezőt is kinevelt, közülük a legextrémebb kétség kívül John Richmond, aki igazi rock’n’rollt csempészett a túlságosan elpuhult divatszakmába. John Richmond a ködös Manchesterben született 1960-ban. Először Londonba majd Olaszországba ment megvalósítani álmait. Divattervezést tanult a Kingston egyetemen, majd együtt dolgozott Giorgio Armanival is. 

1984-ben hozta létre saját márkáját Maria Cornejoval szövetkezve, később pedig önálló lábra állva megszületett a John Richmond márka.

Hihetetlenül szexis és provokatív ruhái hamar lelkes követőket szerzett, a legnagyobb nemzetközi popsztárok John Richmond ruháit viselik, mint Madonna, George Michael, David Bowie és Annie Lennox. Érdekesség, hogy lánya, Phoenix Richmond elismert modell. Richmond tervezett már kollekciót a legnagyobb angol áruháznak, koncertkosztümöket és fellépő ruhákat egyaránt.  
A John Richmond név még ismeretlenül cseng a parfümpiacon, hiszen nem is olyan rég, 2009-ben jelentette meg első parfümjét, melyet nemes egyszerűséggel John Richmond Eau de Parfum névre keresztelt. A nőknek szánt parfüm csordultig telt nőiességgel, optimizmussal és energiával. Az energetizáló aromák, melyek főszerepet kaptak a parfümben, olyan nőnek szólnak, akik élik az életüket, kiélvezik annak minden cseppjét és fel kívánja fedezni a benne rejlő érzéki istennőt. A John Richmond parfüm ebben segít a nőknek: gyümölcsös-virágos jegyei egyszerre lendületes kezdést biztosítanak és éteri érzékiséget nyújtanak.  
A férfiaknak tervezett John Richmond for Men maga a megtestesült férfiasság, méghozzá a magabiztos fajtából, olyan férfié, aki a saját szabályai szerint él, és ehhez makacs módon ragaszkodik. A parfüm indító akkordjában lüktet a frissítő bergamott, narancs és gyömbér, melyet a szívjegy fűszeres aromái követnek. A bázisban a meleg árnyalatok kaptak helyet, melyek a fás-férfias jegyekben nyilvánulnak meg.  
Legújabb parfümje, a Viva Rock valódi angol punk illat, annak minden nőies jegyével és bohém akkordjával. Már az összetevőkben is igazi polgárpukkasztó illatról beszélhetünk, hiszen a kaktusz pezsgő aromája nyitja a kompozíciót, melyet a csillaggyümölcs egyedi illata követ. A parfüm szíve a cseresznyevirág, mely roppant bájos édeskés illatával bohém, pajkos akkordot ad a kompozícióhoz, melyet a púderes rózsa és a krémesen tiszta jázmin követ. A nőies alapok pedig érett és érzéki parfümmé formázzák az egyedi összetevőket.