Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Jil Sander Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-
2 termék

A minimalista tervező, Jil Sander karrierje 1973-ban Hamburgban a Milchstrassen kezdődött, ahol üzletasszonyoknak tervezett nadrágkosztümjeivel, klasszikus ingjeivel és egyedi zakóival nyomban felfigyeltek rá. Öt évvel később megalapította saját vállalatát a Jil Sander GmbH-t. Rá egy évre a Lancaster Grouppal karöltve létrehozták a Jil Sander Cosmetics-et, majd piacra dobták első illatpárjukat is a Pure Man-t és a Pure Woman parfümöt.

Az elmúlt több mint 35 évben Jil Sander nemzetközi céggé nőtte ki magát. A világ minden pontján nyitottak üzleteket, 1997-ben férfi vonallal bővítették kollekciójukat. 2005-ben Jil Sander visszavonult, helyét Raf Simons vette át, aki azóta is a divatház kreatív igazgatója. Jil Sander 2009-ben visszatért a divatszakmába, és megalapította divattanácsadó cégét, ennek eredményeként az elmúlt években az Uniqloval dolgozott együtt.

Az említett Pure Man-en és Pure Woman-en kivül még 34 további parfümöt tudhat magáénak a Jil Sander Cosmetics. A cég egyik legsikeresebb nőknek készült parfümje, a Jil, először 1997-ben jelent meg, amelyet 2009-ben újraformuláltak. A Jil elegánsan felépített, virágos-ámbrás kompozíció, hűen tükröz Jil Sander szellemét. Az érzéki vanílián és a misztikus ámbrán kivül még tartalmaz rózsaborsot, mandarint, levendulát, liliomot, íriszt és napraforgót.

A Jil Sander márka esszenciáját visszatükröző Pure-t, a Pure Air Molecule illatjegy teszi különlegessé, amelyet a Firmenich kifejezetten a cég számára fejlesztett ki. A gyengéd fehér pézsma harmóniával és gyengédséggel tölti meg az illatot, a ciklámen pedig egyszerűséggel és sármmal. A férfi változatot, a Jil Sander Pure Men-t a szabadság érzése járja át, olyan akár a friss levegő.

A Jil Sander Sun a divatház legsikeresebb parfümjének számít. A Sun-t a nyári hónapok legszebb pillanatai ihlették. A citrusos fejjegyek akár a napsugarak, energiával és jókedvvel töltenek fel bennünket. A szívjegy szokatlan virágkompozícióból áll: íriszből, ylang-ylangból, napraforgóból és szegfűből. Míg a bázisjegy a vaníliának, a tonkababnak, a cédrusnak és a benzoinnak köszönhetően lágyan melengető, akárcsak a tavaszi napfény.

A Jil Sander Style-t a stílussal rendelkező, modern nőnek tervezték. Fás-virágos alkotás fréziából, jázminból és ámbrából, amely érzékiséggel tölti el viselőjét. A márka legismertebb férfi parfümje a Sport for Men, amelyhez a fegyelmet, kitartást és jellemet erősítő sport adta az ihletet. A fejjegyben megbúvó gyömbér és citrom energiával és frissességgel ruház fel, a bors jegy kifinomulttá tesz, és a hanoki fa aromás illatától válik igazán sportossá.