Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Jennifer Lopez Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
Ár szerint
-
1 termék

Jennifer Lynn Lopez, vagy ahogyan mindenki ismeri JLo latin popdíva, színésznő, táncos, divattervező egy személyben. Karrierje táncosként indult, Janet Jackson videóiban is felbukkant, majd kisebb filmszerepeket vállalva lett ismert. Jennifer Lopez zenei tehetségét is kamatoztatva megjelentette első albumát, mely egyből a slágerlisták élére repítette, azóta zenei karrierje töretlen. Színésznőként bezsebelhetett már Golden Globe jelölést is.

Neve nem csak a zene-és filmvilágban ismert, számos ismert vőlegény és partner oldalán mutatkozott, míg végül Marc Anthony énekessel alapított családot. JLo mondhatni, mindenhol jelen van! Saját ruhamárkája, a JLo Clothes mellett parfümöket is piacra bocsátott saját neve alatt a Coty céggel karöltve 2002 óta, melyek a legsikeresebb celeb illatok közé tartoznak.

Első parfümje hatalmas sikert aratott, nem érdemtelenül. A Glow parfüm mennyei illat, finom púderességével, lágy nőies jegyeivel. Nem a csillogó díva, hanem az érzékeny, romantikus nő rejlik az illat mögött. A stílusos, karcsú üvegen lévő ékszer sejteti velünk, hogy azért egy csöppnyi glamour is belefért a kompozícióba. Olyannyira sikeres lett a Glow, hogy Jennifer egy egész sorozatot épített fel rá, különböző változatai különféle életérzéseket és stílusokat jelenítenek meg.

Igazi tengerparti hangulatot kölcsönöz a Miami Glow, melyben a kókuszé a főszerep. Napsütés, homok és pálmafák illata köszön vissza az üvegből, a napraforgónak köszönhetően pedig szinte a napfényt érezzük a bőrünkön.

A Glow after Dark az éjszaka és a buli illata, szenvedélyes virágok és gyümölcsök illatfelhője, melyben az édes és a szexis fás jegyek harmonikus akkordja feléleszti az érzékeket. A romantika és az ártatlanság illata a Love at first Glow, mely bár rózsaszín köntösbe öltöztetett, cseppet sem cukorkás, édes kis semmiség. A legbájosabb virágok csokra bontakozik ki a bőrön: rózsa, jázmin és frézia az illat szíve, melyet a barack egy cseppet megédesít, míg a vanília és a fás jegyek meleg és ölelnivaló akkorddá érnek össze.

My Glow parfüm Jennifer legbelsőbb vallomása: a parfüm kampányát is saját gyermekeivel forgatta, és az illatban a megváltozott, anyává vált JLo kedvenc jegyei kerültek. Letisztult, friss és zöld jellegű illat, a levendula és a friss virágok egy komolyabb és érettebb nő illatát elevenítik fel.

Live, az életelixír. A latin díva és a latinos lendület a Live-ban jelenik meg, JLo legintenzívebb illatai közé tartozik. Sugárzó, temperamentumos és élettel teli. A Live Luxe pedig a pezsgő éjszaka és tánc illata, különleges és egzotikus gyümölcsös jegyeinek köszönhetően.

Deseo maga a parfümbe zárt természetesség. Már az üvege is különlegesen csiszolt, vízcseppre emlékeztető alkotás, a benne lévő illat pedig friss és zöld jegyekben gazdag, az esőerdő mennyei illatát idézi. Még közelebb visz a természethez a Deseo Forever, köszönhető ez a ritka ásványi összetevőknek és a sziporkázó virágoknak.

A színésznő JLo illata nőies és pikáns. A Still parfüm egy feminim vallomás JLo-tól, megmutatva nekünk ezer arcát. Púderes rózsa, és tiszta illatú rizs, melyet az írisz földes, de végtelenül nőies jegye emel ki. Gyönyörűen megkomponált virágözön.