Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

James Bond 007

Az angol titkos ügynök, James Bond alighanem az egyik leghíresebb figura a filmtörténetben. James Bond a férfias elegancia megtestesítője, akiért minden nő rajong, és minden férfi tisztel. James Bond megformálója a filmekben mindig sármos, hatalmas önbizalma van, és olyan kocsikkal jár, mint a hollywoodi sztárok. Hasonló koncepciót hivattak bemutatni a parfüm megalkotásakor a készítők. James Bond egyike a 21. század népszerű ikonjainak, s a nevét viselő parfümök is azt a fajta kifinomult méltóságot képviselik, melyet a 007-es reprezentál.

A James Bond 007 Quantum férfi parfüm a modern gentleman-ek illata. Szantálfa és borókabogyó találkozik a James Bond 007 Quantum parfümben, amely hűsítően hat, hogy viselője a meleg helyzetekben is képes legyen talpon maradni. A James Bond 007 Quantum parfümben mindent megtalálunk, amit a férfiakban keresünk; ellenállhatatlan parfümillata áthatóan hat a hölgyszívekre, és rabul ejti azokat.

Klasszikus parfümjegyeket tartalmaz a James Bond 007 Ocean Royale parfüm. Az ánizs és a bergamott elegyével csábít a James Bond 007 Ocean Royale parfüm, egyedivé pedig a különleges tengeri aromák teszik. A parfüm esszenciáját az írisz adja, kiegészülve a kávé fanyarságával és a lime frissességével.

Az 50-es évek ragyogó világába repít minket a James Bond 007 parfüm. Abba a világba, ahol mindennapi viselet volt az öltöny, és a férfiak az elegáns és kifinomult öltözéket részesítették előnyben. A James Bond 007 parfümben ötvöződik a nyers férfiasság és lágyság; igazi fűszeres illat, amelyben az alma és a levendula gyengéden keveredik el a vetiver szúrósságával. Tartós, időtálló illat a James Bond 007 parfüm, s kitűnő ajándék Karácsonyra is.

A James Bond 007 50 Years Limited Edition parfüm a James Bond filmek 50-dik évfordulójára készült. A parfüm marketing anyagát Greg Williams fotózta, aki részt vett az elmúlt 5 James Bond film fényképezésénél is. A James Bond 007 50 Years Limited Edition parfüm aranyozott parfümüvege tekintélyparancsoló, illata egy igazán aromás, kellemes férfi parfüm. Összetevőiben megtaláljuk a kumarin és a moha fás üdeségét, az illatban gazdagon előforduló levendula pedig érzéki parfümmé varázsolja a James Bond 007 50 Years Limited Edition férfi parfümöt.