Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Halloween

Nemcsak szelleműző ünnep - hanem varázslatos illatok tárháza is! Ez a Halloween, a misztikum, a pasztell és a varázslatok nyelvén parfümöt alkotó J. Del Pozo márkája.

A Halloween parfümök kis kupolás üvegeit a gömbölyű kis kupakkal egy hölgynek sem szükséges már bemutatni – 1997-es debütálása óta a jellegzetes pasztel lilla árnyalat ismerősen köszön vissza minden nagyobb parfüméria polcairól. A későbbi kollekció első tagja virágos-orientális illata mint egy frissítő tündértavi varázslat – az ibolya kétség kívül erősen áthatja a virágos kompozíciót, a szantálfa és a vanília a lecsengésben egyensúlyba hozza az illatot. A 2000-res évek során egyre több új illat érkezett a Halloween tolmácsolásában – mint például a citrusos Halloween Blue Drop, a romantikus Halloween Fleur, a misztikus Halloween Shot és tiszta illatú Halloween Water Lily. 

Az első maszkulin parfüm csak 2012-ben érkezett meg – a Halloween Man megérte a várakozást! A borostyános-meleg fűszeres illat a szexi bőrös jegyekkel egy igazi téli estékre szánt afrodiziákumhoz hasonló illatszer. A Halloween Man Tattoo pedig könnyűszerrel vált kedvencünkké a szantálfa, a gyömbér, a feketebors és a pézsma domináns jelenlétével. 

A Mia Me Mine páros az egyik legutóbbi nagy dobás: az Eau De Parfum mint egy fűszeres, sötét rózsa, a boszorkányok viselhetnek ilyet ünnepi alkalommal. Ugyanezen nevű Eau de Toilette hasonló bázissal bír, de könnyedebbé teszik a citrusos jegyek – az érzékeny és érzéki hölgyek legjobb választása lehet illatban a melegebb évszakokra.