Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Guy Laroche

A hamisítatlan francia divatot képviselő Guy Laroche karrierjét 1949-ben indította el Párizsban. Munkáját a világ vezető designere mellett, Jean Dessés mellett kezdte. Később átköltözött az Egyesült Államokba, hogy elsajátítsa a divattervezés alapjait. Francia létére Guy Laroche-t szíve visszahúzta hazájába, hiszen mégiscsak Párizs a divat fővárosa. 1957-ben megnyitotta első divatházának kapuit, amely tárva nyitva állt az újdonságra vágyó vevők előtt.

Guy Laroche kollekcióját egy évre rá mutatták be a nagyközönség előtt. Az ízig vérig francia stílus képviselő Guy Laroche ruhái a modern, dolgozó nők számára készültek. Az időtlen, elegáns ruhák jellemezik az összeállítást, az alapdarabokat ugyanúgy megtaláljuk Guy Laroche kollekcióiban, mint az extrább kivitelezésű ruhákat.

Az első üzlet megnyitása óta a Guy Laroche márka több országban megfordult, és egyre népszerűbbé vált. Később Laroche Diffusion néven működött tovább a márka, és az alapító, Guy Laroche halálakor világszerte 250 butikot üzemeltetett.

A színek használatában Guy Laroche a merészebb vonalat képviseli. Ezzel szemben a ruhák szabása a hagyományos divatot követi. Előszeretettel vonultat fel garbókat, az A vonalú szoknyákat és a prémes, elegáns kabátokat. A vibráló neonszíneket is használó Guy Laroche stílusában a borongós hangulat is előkerül. 2012-es őszi kollekciójában a bordó, a fekete dominál, azonban kis fénysugárként feltűnik a bézs, amely az idei divat favoritja.

Guy Laroche időtálló öltözéke a vörös szőnyegen is kedvelt viselet a színészek körében. A 2005-ös Oscar díjátadón Hilary Swank választott egy vadabb szabású Guy Laroche költeményt. A nőies estélyi ruha gyönyörűen kiemelte a színésznő formás alakját.

Guy Laroche ruhái igazán nőies vonalúak, az eleganciára és a finom anyagokra érzékeny nők márkája. A Guy Laroche ruházat a praktikusságra is odafigyel. Sok divattervező ruhái kifejezetten a kifutókra készülnek, a divat művészete jelenik meg munkájukban. Guy Laroche számára fontos, hogy ruhái hordhatóak legyenek a nők számára.

1966-tól kezdve a férfiak részére is készített ruhákat, amely stílusában ugyanazt az elegáns, francia hangulatot képviselte, mint a legtöbb Guy Laroche ruha. 1982-ben parfümöt is tervezett a híres francia divattervező, ennek eredménye lett a férfiaknak készült Drakkar Noir by Guy Laroche parfüm. Ez a sötét megjelenésű parfüm illatában egy komolyabb vonalat képvisel. Fő összetevői a bergamott, a citrom, a rozmaring és a fahéj. A Drakkar Noir by Guy Laroche parfüm a sármos férfiaknak tökéletes, akik nem félnek kezdeményezni az általuk kiszemelt hölgynél. A Drakkar Noir by Guy Laroche parfüm izgalmas illatelegye könnyen elgyengíti a nőket, hiszen csábító illatának nehéz ellenállni.