Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Gloria Vanderbilt

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
Ár szerint
-
1 termék

Gloria Vanderbilt Amerika egyik leggazdagabb nemesi családjának örököse. A Vanderbilt dinasztia feje, Cornelius Vanderbilt vasútvonalak építéséből és gőzhajózási vonal alapításából gazdagodott meg, vagyona becslések szerint 185 milliárd dollárra rúgott. Gloria Vanderbilt édesapja testvérénél nevelkedett, ahol a szobrászművész nagynéni bevezette a kis Gloria Vanderbilt-t a művészetek világába. Gloria Vanderbilt később több művészeti ágazatban kipróbálta magát. Volt festőművész, lakberendező, író, sőt még a színészetet is kipróbálta. Úgy látszik a híres örökösnők nehezen találják meg a hozzájuk illő foglalkozást – gondoljunk csak Paris Hiltonra.

Gloria Vanderbilt végül a divat mellett tette le a voksát. Első lépésben egy másik divatházzal összeállva készített gyönyörű, színes sálakat. A ruhatervezés sem állt távol Gloria Vanderbilt-től. Designer farmerei a 70-es években új őrületet hoztak, a Gloria Vanderbilt nevével fémjelzett farmernadrágok a mai napig meghatározóan hatnak a mai divatcégek terveire. Farmerek mellett Gloria Vanderbilt híres hattyú logója később saját gyártású blúzokon, cipőkön, kiegészítőkön, parfümökön és egyéb bőrből készült termékeken is megjelent. Nevének köszönhetően, Gloria Vanderbilt sikere garantált volt, hiszen az „amerikai királyi család”-ként emlegetett Vanderbilt örökösök akármihez nyúltak, arannyá változott.

Gloria Vanderbilt ez idő alatt nem fordított hátat sem festészetnek, sem az írásnak. 2001-ben megnyitotta első kiállítását „Dream Boxes” címmel. A kritikusok elismerése felbátorította a neves örökösnőt, így egy másik kiállítást is tető alá hozott, mely 35 különleges festményből állt. Gloria Vanderbilt cikkei sorra jelentek meg az Elle, a New York Times és a Vanity Fair hasábjain. Az általa írt négy memoár és három novella előkelő helyet foglalt el a népszerűségi listákon. Gloria Vanderbilt számos művészeti sikere mellett viharos magánéletével is felhívta magára a figyelmet. Amerika bájos örökösnője négyszer ment férjhez, egyik memoárjában pedig szeretőivel kérkedik, akik között például Frank Sinatra is szerepel.

Gloria Vanderbilt művészi karrierje a parfümgyártásban csúcsosodott ki. Saját elmondása szerint „a parfüm a nő önmagáról alkotott képe…vágyai…,az, amilyennek látszani és amilyen lenni szeretne.” A Gloria Vanderbilt for women parfüm klasszikus nőies illat. A parfüm a virágos összetevőket harmonizálja; tökéletes kompozíciója a jázmin, az ylang-ylang és a rózsa hármasának. A Gloria Vanderbilt for women parfüm ragyogóvá teszi az illatot viselő hölgyeket. A balzsamos vanília és a szantálfa romantikus keveréke jelenik meg ebben a hihetetlenül érzéki parfümben. A gyümölcsös frissességű ananász édes elegyet ad a fanyar nerolival. Gloria Vanderbilt az érzékeny nők parfümjét teremtette meg. A parfümöt a fahéj kellemesen fűszeres illata teszi teljessé.