Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Estée Lauder Parfüm

A magyar felmenőkkel rendelkező Estée Lauder kijárta az élet iskoláját - aprócska üzlete, amelyet férjével alapított, mára dollármilliókat érő vállalat, termékei pedig mindannyiunk kedvencei.

Estée Lauder és férje, Joseph 1946-ban kezdték el forgalmazni kozmetikai termékeiket - a termékpalettán ekkor még csak összesen négy dolog szerepelt: tisztító olaj, testápoló, multifunkciós bőrápoló krém és a tégelyes krémcsomag. Két évvel később már saját üzletet nyitottak Manhattan-ben és ez már az első lépés volt a világsiker felé, mert az azt követő 15 éven belül "kinőtték" az Egyesült Államokat és más kontinensen is keresetté váltak az Estée Lauder kozmetikumok és parfümök. 

Az Estée Lauder márka egyik leghíresebb parfüme az Estée Lauder Pleasures, amely egy könnyed, virágos illat, amelynek főbb jegyei között szerepel a liliom, a rózsa, az jázmin és a geránium. Az Estée Lauder Beautiful egy másik nagy kedvenc: egy finom, virágos illat, amelyben a rózsa, a jázmin és a tubarózsa jegyei érvényesülnek - töményebb jellege miatt inkább esti alkalmakra javasolt.

Az Estée Lauder illatai között találunk férfiaknak készült parfümöket is, például az Estée Lauder Pleasures for Men - a zöld fűszeres, friss és tiszta aroma egyszerűen nagyszerű választás a mindennapokra. Az Estée Lauder márka neve alatt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő illatot.