Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Esprit

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az Esprit márka születése igazi amerikai álomtörténet. Susie Russel és Doug Tompkins nemcsak a szerelemben, hanem az üzletben is társra találtak egymásban. Közös érdeklődésük és ambíciójuk a ruhatervezés és ruhagyártás, melyet igen alacsony szintről kezdtek: első ruháikat kisteherautójuk platójáról árulták 1968-ban. A ’70-es években álmodták meg az Esprit márka nevet és az azóta világhírűvé vált Esprit logót. A ruhákon kívül ékszereket, órákat, valamint parfümöket is terveznek és forgalmaznak.

Az Esprit eggyé vált a „valódi utcai ruházattal” és azokkal a valódi emberekkel, akik a kényelmes, de jó minőségű, divattartó ruháikért rajonganak, olyannyira, hogy gyakran a márka katalógusaiban a cég dolgozói, varrónői állnak modellt. Annak ellenére, hogy 1990-ben a házaspár útjai különváltak, az Esprit lendülete töretlen maradt.

2003-ban jelent meg a parfüm áruházak polcain az első Esprit parfüm, a Life by Esprit. A nőknek szánt Life gyönyörű színes üvege vidám, élettel teli illatot rejt: az egzotikus virágok mellett édes gyümölcsök, és friss fás jegyek is gazdagítják az illatot. A Life for Men parfümben szintén gyümölcsös –fás jegyek találhatóak. Olyan sikeres lett a Life, hogy azóta különböző limitált kiadással örvendeztették meg a rajongókat, mint Groovy Life, Night Life, Dynamic Life és VIP Life.

Következő illatuk, az Esprit Collection, elegánsabb, különlegesebb alkalmakra javasolt illatviselet. Gazdagon fűszerezett virágos-fás jegyek között olyan különleges illatokat találunk, mint az ylang-ylang, tonkabab, rebarbara és zsálya. Üvegük is a letisztult, elegáns vonalat képviseli.

2008-ban különleges módon ünnepelte meg 40 éves fennállását az Esprit parfümház: kiadta a Celebration parfümpárost. Szó szerint egy parfümpárról beszélhetünk, hiszen a férfi és női üveg tervezésénél törekedtek arra, hogy a két üveg egymás hasonmása legyen, valamint a „Esprit Celebration” felirat olvasható legyen, ha a két üveg egymás mellé kerül a piperepolcokon. Lágy, romantikus virágos-gyümölcsös illat a Celebration Woman, karakteres-fűszeres jegyekben gazdag a Celebration Man.