Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Ermenegildo Zegna Parfüm

Sajnos jelenleg a márka egyetlen terméke sem érhető el.
Termékajánlataink megtekintéséhez válasszon az alábbi kategóriák közül:

Ahogy a legtöbb olasz vállalkozás, az Ermenegildo Zegna divatház is családi kézen lévő cég. Ermenegildo Zegna 1910-ben alapította a társaságot Tiveróban. Az eredetileg posztómalomként működő vállalkozás később kinőtte magát, olyannyira, hogy ma már a férfiruházatot készítő divatházak között vezető helyen áll. Később Zegna célja az volt, hogy minőségi anyagok felhasználásával a férfiak számára színvonalas ruhákat készítsen. Ermenegildo Zegna kemény munkával, kifogástalan anyagok felhasználásával dolgozott, valamint külön figyelmet fordított a marketing fontosságára is. Szorgalma meghozta gyümölcsét; 1938-ra több mint 40 országba eljutottak Zegna ruhái.

Időközben cserélődtek a vállalkozás vezetői, ám mindvégig a Zegna család tulajdonában maradt a cég. A Zegna család sokat tett azért, hogy nem csak a nevük, hanem az alapító város is fejlődjön, növekedjen. Trivero város alakulásában nagy szerepe volt Ermenegildo Zegnanak, ugyanis szakmai iskolák, szórakoztató központok építésében segédkezett, valamint a város infrastruktúrája is javulásnak indult.

Az Ermenegildo Zegna által készített öltönyök és férfi kiegészítők stílusában az egyszerűség és a luxus dominál. Kollekcióikban elegáns ingek jelennek meg, a minőségi textíliákból varrt ruhák nem feltűnőek, nem hivalkodóak, azonban mindig követik az aktuális trendet. Ermenegildo Zegna a klasszikus eleganciát képviseli, ahol a hagyomány mellett a modern vonalvezetés is megjelenik. Ermenegildo Zegna öltönyei egy olyan felsőkategóriát testesítenek meg, ahol a férfiak megtapasztalhatják a luxus és a könnyű méltóság érzését.

A Zegna divatház saját neve alatt készített öltönyei mellett más márkák számára is készített ruhákat, így együttműködött a Guccival és az Yves Saint Laurent-tel. Zegna a 2000-es évekre már világméretű céget tudhat magáénak, melyet a cégvezetésben egymást váltó fiatal unokák lelkesen visznek tovább. Üzleteik már nem csak Olaszországban elérhetőek, hanem Svájcban, Törökországban, Mexikóban, Spanyolországban, és nem utolsó sorban hazánkban is megnyitotta kapuit az Ermenegildo Zegna divatház.

Zegna stílusa kifinomultságot sugároz, amely illeszkedik az olaszok divat iránti érzékenységére. Az öltönyök színeiben és szabásában kerüli a feltűnést, amit bepótol az anyag használatában. Ermenegildo Zegna posztómalmának tradicionális anyagaiból kiindulva, a Zegna öltönyök példás minőségűek és finom, puha gyapjúból készülnek.

Nem csoda, ha ezt a fajta eleganciát parfüm formájában is meg akarták mutatni a nagyközönségnek. A Z Zegna Extreme parfüm illatvilágában a fűszeres hatások érvényesülnek. A parfüm fejét a mandarin és a grapefruit gyümölcsök üdesége adja meg. A parfümöt kiegészíti a gin, a rózsa és a pacsuli élénk hármasa, ez teszi a parfümöt igazán különlegessé. A Z Zegna Extreme parfüm a lendületes férfiaknak tökéletes. akik erőteljes érzelmekkel élik meg mindennapjaikat. A parfüm üvege szürke színe követi a férfias színvilágot.