Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Emanuel Ungaro Parfüm

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Kollekció
mutass többet...mutass kevesebbet...
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Aki már kisfiú korában is inkább a varrógéppel játszik, mint a kisautókkal, nagy valószínűséggel felnőtt korában érdeklődni fog a divat iránt. Így volt ez Emanuel Ungaroval. A provence-i születésű designer már fiatalon tisztában volt azzal, hogy mivel akar foglalkozni. 23 éves korában Párizsba költözött, és a spanyol divattervező, Cristobal Balenciaga mellé szegődött. Pár évvel később már saját kollekcióját tervezte. Emanuel Ungaro hamar ismertté vált lángszerű mintái és elegáns szövetei révén. Ruhái könnyedén idomultak a női igényekhez, készítésük során kényelmes és csillogó anyagokat használt.

Emanuel Ungaro stílusában következetes. Merész színhasználat jellemzi ruháit, valamint a nőiesség abszolút hangsúlyozása jelenik meg Emanuel Ungaro világában. Inspirációként hat rá a provance-i nyár és a francia riviéra utcáinak hangulata. „Ha pontosan meg akarnám határozni a stílusomat, akkor azt mondanám, hogy alapvetően érzéki hangulatú ruhákat tervezek. A szó összes értelmében. Úgy érzem, a ruháim önmagukért beszélnek.” – mondta Emanuel Ungaro.

A fantasztikus ruhák és kiegészítők mellett, Emanuel Ungaro a parfümpiacra is betört. Ungaro Party nevezetű parfümje virágos-gyümölcsös illatú, a kacér lányok kedvenc parfümje. Az Ungaro Party parfüm már nevében is egy lazább stílust képvisel, és az energiával teli, életre való hölgyek számára készült, akik büszkék nőiességükre. Illatában a görögdinnye és a citrom dominál, kiegészülve a virágos pacsuli és a lótuszvirág könnyedségével.

Emanuel Ungaro örök múzsájának, az önálló és erős nőnek ajánlja parfümjét, a Diva by Emanuel Ungarot. A Diva by Emanuel Ungaro misztikus és elegáns parfüm üvege elcsábítja a nőket. A parfüm illatában inkább a virágos esszenciák jelennek meg, hangsúlyozva a nőiességet és a szépséget. A Diva by Emanuel Ungaro a divattervező érzéki és buja stílusában született.

Az Apparition parfüm az örök frissességet képviseli. Érdekes illatelegyet ad a málna és a golgota virág találkozása, amelyhez hozzájárul az édes rózsa és a cayenne bors különleges mixtúrája. Az Apparition a vágyakozást testesíti meg, amely a parfüm gyümölcsös kitekintésével csábít.

A friss és légies parfüm mellett, az Apparition Exotic Green egy egzotikusabb illatanyagot tartalmaz. Az Apparition Exotic Green parfüm különleges illatkeverékében megigézi az embert, vonzóvá téve a parfümöt használó hölgyet.

Emanuel Ungaro férfiak számára alkotott parfümjei is az érzékiséget tükrözik. Az Apparition Homme parfüm a határozott, ugyanakkor érzékeny férfiaknak készült. A fás illatú parfüm tökéletes a fiatalabb korú férfiaknak. Az Apparition Homme Intense férfi parfüm az Apparition termékcsalád újabb variációja. A mély bordó színű parfümüveg még érzékibb hatást kelt, koriander, valamint a mandarin illat együttese adja meg a parfüm alapját.