Ügyfélszolgálat: +36 20 779 1924 (munkanapokon 9:00 és 17:00 között) Elérhetőség Szállítás és fizetés GYIK
Fentisáv
Kizárólag eredeti termékek
100% hivatalos forrásból
Fentisáv
Akár ingyenes szállítás
Már 1 parfüm rendelésekor is
Fentisáv
Akár 40% kedvezmény
A bolti árhoz képest

Dunhill

Szűrések
KATEGÓRIÁK
Illatcsalád
mutass többet...mutass kevesebbet...
Ár szerint
-

Az elegancia és a luxus érzése egyre inkább előtérbe kerül manapság egy férfi számára. Az dekoratív bőr ruhákkal, kiegészítőkkel és parfümökkel foglalkozó Dunhill márka az igényes férfiakat célozza meg. Az Alfred Dunhill által alapított cég csak férfiaknak forgalmaz termékeket, az autólámpákon keresztül a karóráig. A Dunhill az angol gentleman „életérzést” adja át. Üzleteik kifogástalanul elegánsak, a letisztult formák használata a fényűzés és gazdagság világába repíti vásárlóit. A Dunhill márka megajándékoz a luxus érzésével.

Ha az ember belép a Dunhill londoni üzletébe, rögtön érzi a márka sajátos hangulatát. Az egyedülálló luxust képviselő Dunhill céljai közé tartozik, hogy a férfiak is megtalálják a hozzájuk illő stílust. A Dunhill nemcsak kiegészítőkkel nyeri meg vásárlóit. Üzleteiben teljes körű kiszolgálás működik, a hajvágó szalonon kívül spa szolgáltatásokkal is igyekeznek a férfiak számára a gondtalanság érzését átadni.

A Dunhill kreativitása visszanyúlik a hagyományokhoz. A bőr finom megmunkálása a termékek készítése során, a kiegészítők praktikus formájának kigondolása a Dunhill egyik jellemzője. A világhírű Dunhill márka a marketing terén is az igényességet sugározza. A márka nagykövetének választott Jude Law a tipikus angol úriembert testesíti meg. 2005-ben a brit színész képviselte a Dunhill-t Ázsiában. Az angolok titkos fegyvere, a 007-es is a Dunhill kiegészítőit választotta. A James Bond „dr. No” című filmben a Dunhill által tervezett speciális öngyújtó tűnt fel a titkosügynök kezében.

 A parfümökkel is foglalkozó Dunhill odafigyel a férfiak igényeire. A Dunhill London parfüm fő vonalában a lédús alma érvényesül a szantálfa és a rózsa vibráló kettősével. A pacsuli valamint pézsma felhasználásával a Dunhill London férfi parfüm a férfias, modern gentlemannek készült. A parfüm illatában a csábító erő ugyanúgy megtalálható, mint a nyugodt elegancia.

 A 2002-ben megjelenő Desire Blue by Alfred Dunhill parfüm egy egzotikus illatanyagot rejt magában. A parfümben a lótuszlevél kivételes illata keveredik a mandarin és a licsi gyümölcsös frissességével. A Dunhill a finom úriembereknek készít parfümöket, és a modern férfi szükségleteit elégíti ki a Desire Blue by Alfred Dunhill parfüm megalkotásával.

A Dunhill Pure parfüm aromája csípősebb elődeinél. A paprika fűszeres illatában kereszteződik az írisz és a lótuszlevél, amely igazán különleges parfümöt varázsol a gentleman-ek részére.

A Dunhill Pure parfüm a fiatal férfiak számára készült, mely illatában ötvöződik az divatosság és a ízlésesség.